Çocuk Hastalıkları Bebeğiniz kaka yapamıyorsa mucize öneri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

URGUN02

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
4
0
286
Van
arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim bebeğim 20 günlükken 8 gün kaka yapamamıştı. kulak çöpünü zeytinyağına batırıp yaptırdık. daha sonra doktora götürdük debridat verdi. onu kullandık bi fayda görmedik. yok sabun yok dedece ucu yok bilmem ne kullanmadığımız şey kalmadı. ve ben bu süre içerisinde ölüp ölüp diriliyordum. bebeğimiz bi kaçdefa kendi kendine kaka yaptığında sevinç çığlıkları atıyoduk evde:) ve bir kaç çocuk doktoruna da götürdük her biri ayrı bi şey neyse en son bi doktor bebeğimizi bir çocuk cerrahına götürmemizi söyledi. bir hafta önce çocuk cerrahına götürdük bağırsak filmi istedi temiz çıktı ve sonra dedi ki bebeğinizin poposunda çatlak oluşmuş dedi günde üç defa sıcak suya otutun ve sonra bi krem verdi onu sürün altını bağlayın dedi.inanamıyacaksınız o gündür bu gündür en az bir defa kaka yapıyor bebeğim çok şükür. ve krem sıradan bir çatlak kremi yani. onun bunun lafına uymayın çocuğunuzun poposuyla oynamayın çok yazık

Sabunmuakannehir , naptınız sizohaoldumsmile

Şimdi iyiyse, sorun yok, geçmiş olsun:teselli:

sabunla falan kesinlikle ugraşmayın hele hele bukadar küçük bebeklere hiç tavsiye etmem..ama zeytinyagininçok faydasini görmek..ben kızım kaka yapamadigizaman asla ugraşmam çünkü ugrastıkça oynadikça poposuyla dahada geri çekiyorlar bunu keşvettim..bırakın biraz kendi haline kendi kendi emin olun yapacaktir..geçmişolsun bebegine

Çok geçmiş olsun...
Benim 7 aylık bebeğimde de katı gıdalara geçiş yaptığımız için zaman zaman oluyor.ılk başlarda ben ondan daha kötü oluyordum..
Canı yanıyor diye.
Ben de bir gün popusuna bepantene sürdüm..Faydasını da çok şükür gördüm...Şimdi kabız olduğunda kremi sürüyorum oh diyoruz :)

Back