• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğiniz kaç saat uyanık kalıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

taltunel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
90
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar uzmanlara göre bebekler en fazla 2 saat uyanık kalması gerekiyormuş ama benim bebeğim bazen 5-6 saat uynaık kalabiliyor, sizce 3,5 aylık bebeğin bu kadar uyanık kalması normalmi. uyanık kaldığı zamanlardada huysuzluk yapmıyor gayet neşeli oluyor.

Merhaba kızlar uzmanlara göre bebekler en fazla 2 saat uyanık kalması gerekiyormuş ama benim bebeğim bazen 5-6 saat uynaık kalabiliyor, sizce 3,5 aylık bebeğin bu kadar uyanık kalması normalmi. uyanık kaldığı zamanlardada huysuzluk yapmıyor gayet neşeli oluyor.
merhaba,
2 saat uyanık kalma olayı gece içinmi geçerli??
bebeğinin keyfi yerindeyse uykusunu alıyor demekki,uykusu olsa durmaz zaten huysuzluk yapar.
birde bazı bebekler uykuya öyle bi düşkün oluyorki bazen o evde bebek varmı yoklu anlayamıyosun bile, bazı bebeklerde deyim yerindeyse cin gibi oluyorlar valla..:53:

valla benim bebeğimde 2 aylık canım abartmıyorum gece gündüz farketmiyor 7-8 saat uyanık kalakbiliyor hatta bazen daha fazla.düzenimiz bozuldu iyice maalesef.ama bizimkisi hastanede yattı 5 gün o zaman zarfında bozuldu düzenimiz.sıklıkla kontrole gidiyoruz doktora söylüyorum ilaçlardan ve psikolojik olarak korkutğu içindir dedi :( çok yıprandı çünkü yavrum serumlar iğneler ağzından burnundan hortum girmeleri falan :( umarım düzenimiz yine normale döner.ama son 3 haftadır böyleyiz maalesef :(

benim oğlumda 3 aylık benimkide bazan çok uzun süre uyuyamaya biliyor .bence bu uykusuzluk hali bebeğin uykusunu yeterli alıp almadığına ortamın ısısına karnının doymamsına filan bağlı

ben bi yerde okudum da onun üzerine açtığı konuyu bbekler 6. aya kadar gündüzleri daha çok uyurlar akşamları daha uyanık olurlarmış fakat uyanık oldukları saat en fazla 2 saat olmalıymış. valla bana imkansız geldi. benim oğlum akşamları 4 saat filan rahat uyanık duruyor ayrıcada oldukça keyifli oluyor yani çocuğu zorla uyutamam ki

Back