BEBEĞİNİZ KAÇ AYLIKKEN ANNE DEDİ? 😊

Çok geçmiş zaman hatırlamıyorum ama babıldama döneminde önce mama ve meme şeklinde😅
Anne fonetiği zor bir kelime.

Evet öyleymiş sürekli tekrarlıyorum desin diye ama sadece edde gibi bi kelime söylüyo 😂😂
Tamam edde size karşılık geliyorsa, varlık - nesne -kelime ilişkisi var demek ki😉
İlk baba, dede, nene derse üzülmeyin onların söylenişi kolay.🤭
Sağlıkla büyüsün 🌸

Kızlar bebeğiniz kaç aylıkken anne dedi? 😊
Benim oğlum dördüncü ayin içinde anne dedi doktor kardeşim var saçmalama bu ayda soyleyemezler dedi bir videoda çekerken denk geldi gene söyledi dedi sık duyduğu için demiştir ama dememesi lazım demişti 😂 ama ilk anne desin diye doğduğundan beri annem diye severim sürekli söylerim

Benim oğlum dördüncü ayin içinde anne dedi doktor kardeşim var saçmalama bu ayda soyleyemezler dedi bir videoda çekerken denk geldi gene söyledi dedi sık duyduğu için demiştir ama dememesi lazım demişti 😂 ama ilk anne desin diye doğduğundan beri annem diye severim sürekli söylerim
Yaa 4. Ayda duymak bu kadar erken çok güzel hissettirmiştir eminim 😊 bende ilk kelimesi anne olsun istediğimdem sürekli diyorum ama bakalım 😊💕

Kızlar bebeğiniz kaç aylıkken anne dedi? 😊
Hahahahah benim ilk kızım 9-10 aylıkken resmen çatır çatır konuşmaya başladı anneyi bırak anneannemmm diyodu 😂 şimdi 19 aylık bi kızım daha var babammmm baba abla abi vs herkesi resimlerde tanıtıyor bana gelince sadece kocaman bi A 🤦🏼‍♀️ Hımbıl ne olacak besle kargayı oysun gözünü anneyi geçtim anaa dese kafi A ne yahu 😂😂😂 nankör evlat diyorum (canına kurban olurum yavrum şaka tabiki)😆🙈 demem şu ki kuzum benim aynı anadan doğan bebikler bile farklılık gösteriyor bi yerde diyecek hatta yahu gitte biraz baba de yavrum diye yakınacağız bile 🫶🏻 Sağlıkla büyüt kuzunu canım 😇😇😇

Kızım 8 aylıkken falan anne diyodu ama oğlum demiyor 😂 herşeyi söylüyor 14 aylık "baba, mama, attı, gitti, bitti, gel, çiş, dede, hala, abla, "
Yani bunları hep söylüyo ama anne demiyo 😂
Beni görünce meme diyo sadece sanırım beni süt olarak görüyor 😂😂

Kızım 8 aylıkken falan anne diyodu ama oğlum demiyor 😂 herşeyi söylüyor 14 aylık "baba, mama, attı, gitti, bitti, gel, çiş, dede, hala, abla, "
Yani bunları hep söylüyo ama anne demiyo 😂
Beni görünce meme diyo sadece sanırım beni süt olarak görüyor 😂😂
erkeklerin dil gelişimi daha yavaş benim 15 aylıkken demişti.

erkeklerin dil gelişimi daha yavaş benim 15 aylıkken demişti.
Yok inadına söylemiyo bence çünkü herşeyi söylüyo herkesi tanıyo dede teyze hala vs bitek anne demiyo 😂😂 çok takılmıyorum ben nasıl olsa bir gün bıktırana kadar annneeeğğğğğ annneeeğğğğğ dicek 😂😂

Hahahahah benim ilk kızım 9-10 aylıkken resmen çatır çatır konuşmaya başladı anneyi bırak anneannemmm diyodu 😂 şimdi 19 aylık bi kızım daha var babammmm baba abla abi vs herkesi resimlerde tanıtıyor bana gelince sadece kocaman bi A 🤦🏼‍♀️ Hımbıl ne olacak besle kargayı oysun gözünü anneyi geçtim anaa dese kafi A ne yahu 😂😂😂 nankör evlat diyorum (canına kurban olurum yavrum şaka tabiki)😆🙈 demem şu ki kuzum benim aynı anadan doğan bebikler bile farklılık gösteriyor bi yerde diyecek hatta yahu gitte biraz baba de yavrum diye yakınacağız bile 🫶🏻 Sağlıkla büyüt kuzunu canım 😇😇😇
Ayy çok güldüm A demek direk kısa yoldan kodlamış yavrum benim 😂 amin inşAllah Allah razı olsun 👐🏻💕

X