- 15 Eylül 2023
- 78
- 19
- Konu Sahibi 1gucluanne
Kızlar bebeğiniz kaç aylıkken anne dedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 aylıkken dedi ilk benim oğlanKızlar bebeğiniz kaç aylıkken anne dedi?
Evet öyleymiş sürekli tekrarlıyorum desin diye ama sadece edde gibi bi kelime söylüyoÇok geçmiş zaman hatırlamıyorum ama babıldama döneminde önce mama ve meme şeklinde
Anne fonetiği zor bir kelime.
Benim kızım da 7 aylık o kadar hevesle bekliyorum ki böyle durmadan anne desin istiyorum8 aylıkken dedi ilk benim oğlan
Tamam edde size karşılık geliyorsa, varlık - nesne -kelime ilişkisi var demek kiEvet öyleymiş sürekli tekrarlıyorum desin diye ama sadece edde gibi bi kelime söylüyo
Kızlar genelde daha erken konuşur bence demesi yakındırBenim kızım da 7 aylık o kadar hevesle bekliyorum ki böyle durmadan anne desin istiyorum
Çok teşekkür ederim amin inşAllahTamam edde size karşılık geliyorsa, varlık - nesne -kelime ilişkisi var demek ki
İlk baba, dede, nene derse üzülmeyin onların söylenişi kolay.
Sağlıkla büyüsün
Benim oğlum dördüncü ayin içinde anne dedi doktor kardeşim var saçmalama bu ayda soyleyemezler dedi bir videoda çekerken denk geldi gene söyledi dedi sık duyduğu için demiştir ama dememesi lazım demişti ama ilk anne desin diye doğduğundan beri annem diye severim sürekli söylerimKızlar bebeğiniz kaç aylıkken anne dedi?
Yaa 4. Ayda duymak bu kadar erken çok güzel hissettirmiştir eminim bende ilk kelimesi anne olsun istediğimdem sürekli diyorum ama bakalımBenim oğlum dördüncü ayin içinde anne dedi doktor kardeşim var saçmalama bu ayda soyleyemezler dedi bir videoda çekerken denk geldi gene söyledi dedi sık duyduğu için demiştir ama dememesi lazım demişti ama ilk anne desin diye doğduğundan beri annem diye severim sürekli söylerim
Hahahahah benim ilk kızım 9-10 aylıkken resmen çatır çatır konuşmaya başladı anneyi bırak anneannemmm diyodu şimdi 19 aylık bi kızım daha var babammmm baba abla abi vs herkesi resimlerde tanıtıyor bana gelince sadece kocaman bi A Hımbıl ne olacak besle kargayı oysun gözünü anneyi geçtim anaa dese kafi A ne yahu nankör evlat diyorum (canına kurban olurum yavrum şaka tabiki) demem şu ki kuzum benim aynı anadan doğan bebikler bile farklılık gösteriyor bi yerde diyecek hatta yahu gitte biraz baba de yavrum diye yakınacağız bile Sağlıkla büyüt kuzunu canımKızlar bebeğiniz kaç aylıkken anne dedi?
erkeklerin dil gelişimi daha yavaş benim 15 aylıkken demişti.Kızım 8 aylıkken falan anne diyodu ama oğlum demiyor herşeyi söylüyor 14 aylık "baba, mama, attı, gitti, bitti, gel, çiş, dede, hala, abla, "
Yani bunları hep söylüyo ama anne demiyo
Beni görünce meme diyo sadece sanırım beni süt olarak görüyor
Yok inadına söylemiyo bence çünkü herşeyi söylüyo herkesi tanıyo dede teyze hala vs bitek anne demiyo çok takılmıyorum ben nasıl olsa bir gün bıktırana kadar annneeeğğğğğ annneeeğğğğğ dicekerkeklerin dil gelişimi daha yavaş benim 15 aylıkken demişti.
Ayy çok güldüm A demek direk kısa yoldan kodlamış yavrum benim amin inşAllah Allah razı olsunHahahahah benim ilk kızım 9-10 aylıkken resmen çatır çatır konuşmaya başladı anneyi bırak anneannemmm diyodu şimdi 19 aylık bi kızım daha var babammmm baba abla abi vs herkesi resimlerde tanıtıyor bana gelince sadece kocaman bi A Hımbıl ne olacak besle kargayı oysun gözünü anneyi geçtim anaa dese kafi A ne yahu nankör evlat diyorum (canına kurban olurum yavrum şaka tabiki) demem şu ki kuzum benim aynı anadan doğan bebikler bile farklılık gösteriyor bi yerde diyecek hatta yahu gitte biraz baba de yavrum diye yakınacağız bile Sağlıkla büyüt kuzunu canım
Hemde dünyanın en güzel seyiydi rabbim isteyen herkese bu kelimeyi duymayı nasıp etsin inşallahYaa 4. Ayda duymak bu kadar erken çok güzel hissettirmiştir eminim bende ilk kelimesi anne olsun istediğimdem sürekli diyorum ama bakalım
Tabi canım eşek kızı A neyse A diyo sadeceAyy çok güldüm A demek direk kısa yoldan kodlamış yavrum benim amin inşAllah Allah razı olsun
Yaaa hahahaah sizinkide çok güzelmiş memeTam 22 aylikti. Emzirmeyi birakana kadar bana meme dedi. Sonra anne oldu.