Bebeğiniz kaç aylık kaç dişi var ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi capriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 aylığız dişimiz yok..bugünlerde cok huysuzlanmaya başladı,cığlık cığlığa..bugün yarın cıkacak bekliyorum:)

oğlum 7 aylık ve 2 tane dişimiz var şimdide üsten çıkartıyo bugün yarın çıkarır heralde canım 1 ay oldu alt dişleri çıkalı...

Bızım mınık ordegımız de 11 aylık deeseleri..
Ilk dısını 4.5 aylıkken patlattı sevıncten ve saskınlıktan ölmüstük hıc unutmam Turkıye'deydık o zaman annemlerde;bayram havasında gecmıstı o gun..
Cok gecmedı ıkıncısı geldı derken uc dort sıraladı gulumuz masallah tebarekallah..
Suanda 9 tane dısı var...
En son ıkı gun once cıkardı arka dısını;baya zorlandık bu sefer ama hamdolsun gectı
Hayırlı dısler olsun ınsallah
butun bebıslerın;*

canım bebeker 3.aylarından itibaren tükrük bezleri tükrük üretmeye başlarmş bebeklerde tükrük yutmayı bilmediği için yutamaz ağzından akıtırmış benim kızmda senin gibi şuan ama dr.dişle alakalı değil dedi ...
6.5 aylığız hala diş yok 3. aydan beri el ağızda salyalara önlük yetişmiyor günde 30 önlük kirleniyor ama diş yok

kızım ayın 10 da 7 aylık olacak erken çıkmasını hiç istemedim daha dişimiz çıkmadıda ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi dediler bana

Oğlum 9,5 aylık..Henüz dişimiz yok..Diş çıkarma genetik bir olay olduğu için muhtemelen oğlumun dişinin çıkmasına daha var..Eşimin ilk dişi bir yaşındayken çıkmış çünkü..

ilk dişlerimiz 7 aylıkken çıktı, şu an 14 aylık 10 tane dişimiz var :)

benim kızım bir dişi çıkmış olarak doğdu şuan iki aylık ve dişimiz var bakalım diğerleri ne zaman çıkacak=)

arkadaşlar bebeğim 4 aylık ve ikinci dişini çıkardı herkes erken diş çıkarması ii değil dio ama kimse sebebini açıklayamıyor buda benim kafamı karıştırıyo bu konuda fikri olan arkadaş var mı?

16 aylık kızım hala hiç dişi yok zaten oğlumda 15 aylıkken çıkarmıştı geç çıkması şu yönden iyi daha yüksek calsiyum yüklü çıkıyor daha geç dökülüyor ana dişler daha geç çıkıyor bu sıraya görede haliyle ana dişler daha geç çürüyor... burdaki bebeleri görünce benikilerde çok tembelmiş diyesim geldi :))

sonunda biri bi açıklama yaptı teşekkür ederim. erken iyi değil diyenlere neden dediğimde ne bileyim öyle derler deyip geçiştiriyorlar benimde kafamda bir sürü düşünce oluşmuştu acaba şundan mı bundan mı die.
bu arada sizinkiler oldukça geç çıkartıyorlarmış gerçekten benimkide aceleci doğduğunda bir dişi vardı zaten ikinciyide yeni çıkarttıı

rica ederim... muhtemelen sizin bebişinizde doğduğunda var olan başta dişini düşürecektir...

benim oğlum 5.ayına gireli 1 hafta oluyor.ilk dişini çıkardı.ikincisi de cıkmak üzre..

kızım 4buçuk aylık daha dişi yok ama alt kısımda hem sağ arka hem sol arka damağına parmağımla dokunduğumda sanki batıyor parmağıma. eşimde diyo arkadaşının bebeğinin önce arka dişleri çıkmış mümükünmü acaba böyle bişey. elleri sürekli ağzında sularıda akıyor kızımın2 aylıktan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…