Bebeğiniz kaç aylık kaç dişi var ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi capriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

capriss

Ziyaretçi
arkadaşlar burdan dişleri takip edelim kim erkenkim geç çıkardı kimin kaçıncı ayda kaç dişi var öğrenmiş oluruz ben başlıyım ilk iki dişi 5 ayı doldurduğu gün çıkardık diğer ikisini 5.5 aylık yani toplam 4 dişimiz var biraz erken oldu bizimki

oglum 5 ay 12 gunluk.suana kadar cıkmadı dısımız ama eller sureklı agzında.cıkması yakın gıbı gorunuyor

offf offffffffff desenize benim kızım baya geri kalmış 1 yaşında 4 dişi varrrrrrrrr .............

Benim findigim 5 aylik ilk disini gecenlerde cikardi bugunde baktim hemen yanindaki diste cikmis bugun.

Yani kizim 5 aylik ve 2 disi var tam cikmis olmasada :))

yaaa maşallah sizinkiler erkenden çıkmış bizimki 5.5 aylık diş miş yok sabırsızlıkla bekliyoruz bizimkininde eli sürekli ağzında ve huzursuz biran önce çıksada rahatlasa meleğim

Benim fusfusum bir buçuk iki aydan beri eller hep ağizda ve ağzi akiyor ben çok korktum dişleri erken çikacak diye ama çk şükür erken çikmadi. Fusfusum 5 ay 19 günlük ama hala dişi yok ne kadar geç çikarsa o kadar iyi diye biliyorum ama çok hevesleniyorum önde iki dişi olan meleklere

7 aylık daha dısı yok oglusumun ama cıkmak uzre cunku cok huzursuzzzzzzzzzz

oğlum 6 aylık ama hala diş çıkarmadı. herşeyi ısırmaya çalışıyor eli sürekli ağzında ama yok malesef.

Benim oglusum 5 aylikken basladi salyasi ve kasintilari tabi uykusuz gecelerde.ilk disini 8aylikken cikardi ikinciyide 8,5 aylikkne suanda sadece iki disimiz var fakat yukardan 4 dis yeri kabarmis bakalim once hangisi cikicak hala gecelrimiz uykusuz su disler bir ciksaydida bebisler rahatlasa demi ama

bizim de daha çıkmadı 2. ayından beri salyaları akıp duruyordu ben de erken çıkacak diye korkuyodum ama çıkmadı. birkaç gündür diş kaşıyıcısını baya bir hırsla kemiriyor çok kaşınıyor sanırım hralde yakında çıkar

benımde kızım 6 aylık ama dıs yok beklıyoruz sabırsızlıkla kızım cok huzursuz dun gece hıc uyumadık dr u aradım dısındendır dedı beklıyoruz bızde

Benim kızım da yarın 8 ayını dolduracak toplam 5 dişi var

6.5 aylığız hala diş yok 3. aydan beri el ağızda salyalara önlük yetişmiyor günde 30 önlük kirleniyor ama diş yok

benım oğlusum 11 aylık 9 dişi var

masallah arkadaslar benım oglum 5 5aylık hala dısı yok fakat dıs etlerı kızardı bıde cok kasınıyor cıkıcak sanırım yakında:lepi:

ay okudukca sasırdım valla
baran 18ınde 9aylık olucak ama hıc dısı yok ya bnm oğlumun nıyekıne acaba salyası felan var ama dıs mıs cıkardıgı yok

ay okudukca sasırdım valla
baran 18ınde 9aylık olucak ama hıc dısı yok ya bnm oğlumun nıyekıne acaba salyası felan var ama dıs mıs cıkardıgı yok
Dört aylıkken diş çıkaran yada bir yaşında diş çıkaran bebekler varmış ikisindede herhangi bir sağlık sorunu olmazmış dişin erken çıkması annenin yada babanın diş çıkarma sürecine göre değişiyor genetik önemli rol oynarmış.Ama bizim sıkıntılı gçecek gibi dişlerinden ağrı çektiği besbelli bari hızlı çıksada kurtulsa yavrucak diyorum ama henüz bişey yok...

benim oğlum 8 aylık ve hala dişimiz yok kızlar :)))))

6 aylığız ve iki dişimiz var kızlar :)) çıkalı 1 haftayı geçti...

Back