Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğiniz kaç aylık emekledi?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
benim bebeğim 8 ayına girdi daha emeklemedi ve yere bıraktığımda sağına ve soluna çok hızlı dönemiyor fazla yere bırakmadığım sürekli kucağımda olduğu içinmi aceba sizin bebekleriniz kendi kendilerine dönebiliyorlarmı..

benım olgum 7 aylık emekledı yasında yurudu

belkı emeklemeden yurur canım

benim oğlumda 7 aylık yürüdü . öncesindede kendini kollarının üzerinde kaldırıp köprü kurmaya ve tek tek gitmeye başladı. sonra seri şekilde yürüdü. ama ben yere çarşaf serip koydum oyuncaklarıda döktüm önüne. bence kucağınızda tutmayın alan yok nasıl emeklesin ki .bence ;kış geldi battaniye falan serin halının üstüne oyuncaklarıda dökün kendi kendine uğraşsın. bazı oyuncakları biraz uzağına koyun almaya gitsin.ben öyle yaptım yazın.

benimki 14 aylik ne emekliyor ne yuruyor, oturdugu yerde kaliyor

Son düzenleme:
oglum-sekiz-aylikken-emekledi,dokuz-aylikken-yurudu,simdionbir-aylik-tirmaniyo.
ama-buyuk-oglumda-emeklemedi-direk-tirmanmaya-sonrada-yurumeye-basladi.
yedi-aylikti-tirmandi-sekizdede-yurudu...bu-yurume-emekleme-her-bebege-gore-degisiyo.
kimi-sismanliktan-kimi-tembellikten-gec-yuruyebilir-demisti-dr..sanirim-sizinkide-surekli-
kucakta-tembellige-alismis-yere-birakin-artik-hem-sizin-icinde-zor-olur-yasinda-cok
cekersiniz-kucaktan

benım kızım 6 aylık emekledi ama bu kadar hız bosunaymıs emekleme konusunda uzman 1 yasında hala yurumuyo yurumesni biliyo ama korkuyo gerek yok aceleye biz bu kadar hızla hemen yürür diyoduk yok.)
bi akrabanında oğlu ne emeklıyo ne kalkabiliyo ama cokta güzel yürüyo her cocuk fakrlı gelişim gösteriyo endişelenme

oğlum hiç emeklemedi desem yeridir 15 aylık yürümeye başladı o arada da emeklemeye her çocuk bambaşka gelişim gösteriyo

benim oğlumda 15 aylık..1 yaşında emeklemeye başladı..ama hala yürümüyor...

oğlum 1 yaşına yakın emeklemeye başladı ama kendi kendine dönüyordu uzun zamandır.ben sürekli oyun halısında ya da yerde oyuncaklarıyla oynatıyordum o yüzden yerde olmayı seviyor işini dönerek hallediyordu şimid artık emekliyor tutunup kalkıyor yürümesi ne zaman olur bilmem

7aylıkken emekledi 1yaş gününde yürüdü kızım şimdi koltuklara tek başına çıkıp oturuyo tek başınada iniyo merdivenleri hızlı hızlı çıkıyo tek başına

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde ikizlerim var
kızım yaşında yürüdü 9 aylıkken emekledi ama onun durumu biraz farklıydı.kalça çıkığı vardı meleğimin 2.5-7.5 ay arası pavlik bandajı denen bacakları kurbağa pozisyonunda tutan bi atel takılıydı buda ona kaslarını kullanmadığından hafif bi kas geriliği yaptı.buna rağmen üzerine 7.5 aydan sonra çok düştük sürekli yürüttük falan yaşında yürüdü :))
oğlum biraz aceleciydi
4 aylıkken dönmeye yeni başladıki hemen sürünmeye başladı.sürünerek emekliyodu.5 aylıkken 4 bacak emeklemeye başladı.9 aylıkkende yürüdü ...
bu yürüme işi tamamen kasların hazıroluşluğuyla ilgili bişey.her çocuğunki farklı farklı.dolayısıyla çokta irdelememekle beraber 18aydan sonrada yürümüyosa altında yatan başka bişey olabilir (kalça çıkığı -Allah korusun- yada başka bişey) diye düşünerek bi uzmana göstermekte fayda vardiyorum ben :))

benim oğlum da 5-6 civarında emeklemeye başladı. bir aydır adım atmaya başlamıştı. şu günlerde yürüyor. oğlum 9 aylık.

5,5 aylıkken ikisi birden emeklemeye başladılar 5 aylıkken Alp geri geri gidiyordu şimdi sağolsunlar yetişemiyoruz hızlarına girilemeyecek ne kadar yer varsa oradalar koltuk altları köşeler kabloların arkası hiç yalnız bırakamıyoruz artık hep gözümüz üzerlerinde olumunekankayizsmile

Kızlar, peki geç emekleyen ve yürüyen bebişler kaç kilolardı?
Kiloyla ilgisi var mı merak ettimde. Benim oğlumda hiç emekleme çabasına girişmiyorda.

Kızlar, peki geç emekleyen ve yürüyen bebişler kaç kilolardı?
Kiloyla ilgisi var mı merak ettimde. Benim oğlumda hiç emekleme çabasına girişmiyorda.

benim oğlum zayıf bi bebekti hala da zayıf kiloyla alakası yok bizimkinin ama bazı çocuklar kilolu oldukları için kendilerini taşıyamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…