Bebeğiniz ilk "anne"ve"baba"dediğinde tepkiniz ne olmuştu?

benim kiz 4aylikken baba demisti,bende her defasinda anne de dedim ama demedi,6aylikken mami dedi,isvicredeyim ama nerden mami kelimesi ogrenmisse,artik kizim bana mami diyor,suan 22aylik hem anne hem mami diyor ama cogunlukla mami,onada raziyim valla,simdide her soyledigimiz kelimeyi tekrarliyor,konusuyorda azcok,ama genetik sanirsam erken ve gec konusmasi,

önce baba dedi bana sonradan atta dedi ama simdi gayet net anne diyor hatta artik hadii hadi haoppa diye sarki bile söylüyor 14 aylik kizim

yaşamak lazım gerçekten tarifi çok zor..amin isteyen herkes anne olur inşallah

ben çok heyecanlanmıştım çok ağladım önce anne dedi kızım ,hemen eşimi ,annemi ,babamı ve kardeşimi aradım akşama herkezi eve topladım ama rezil oldum :))kızım bir daha anne demedi tekrar 3 gün sonra söylemeye başladı ama herşeye değer şimdi 17 aylık oldu ayına göre çok fazla konuşuyor çenesi çok düşük çok da yaramaz ama evlat başka bişiymiş onun yerini hiç bişi dolduramaz tarifi bile mümkün olmuyor aşk bana göre gerçek aşk allah aşkından sonra gelen tek şey ,rabbim her isteyene anne olmak nasip etsin bebek versin hep dua ediyorum onlar için her kadın anneliği tatmalı Şeniz

:roflol:bütün aileyi topladınmı ilahi çok heycanlanmışsın anlaşılan.ama çok güzel oluyor demi.sonra ağzının içine bakıyorsun tekrar söyleyecekmi diye.maç izler gibi.Allah bağışlasın kızını..hepimizin yavrusunu bağışlasın.kızlar daha geveze oluyor.benimkide dün süre tuttum iki dakka içinde 7 soru sordu banakafamçokkarıştı:roflol:

Benim oğlumda ilk önce DEDE demişti ilk anne kelimesinde gerçekten anne olduğumu anladım ve tarif edilemez bir duygu kapladı

benim kızımda ilk önce baba sonra dede,mama sonra anne dedi....şimdi 13,ayında..evde canı sıkılıyo olsa gerek bu aralar hep attaa atttaaa diye geziniyor evde...

benim tatlı oğluşum anne dedi ilk önce ...sonra benim babama dede dedi ...sonra baba dedi,,,,eşimin tarafı çok bozulmuştu bu duruma nedense.....:icecream::icecream::icecream:.

oğlum 22 aylık hala daha tam konuşamıyo fakat daha 10 aylık değildi anne kelimesini çok güzel söyledi baba da zorlandı şimdi de annem diye çağırıyor

benimki baba dedi ...babasına aşırı düşkün bir çocuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…