Bebek Beslenmesi Bebeğiniz İçin Hangi Mamayı Tercih Ediyorsunuz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mehtapc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
9
0
36
Antalya
Bebeklerimizin gelişiminde mamaların önemini hepimiz biliyoruz.Peki hangi mamaları tercih ediyoruz ...hadi bakalım anneler ..siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ?

ılk 6 ay aptamıl kullandım bebeğim 3 ay ancak emebildi. baştan kılo almayınca mama vermek zorunda kaldık.. memeyi 3 ay zar zor verdım sonunda bıraktı( ılk oncelıkle anne sütü derim bende ama maalesef bazı sebeplerden dolyı mümkün olmuyor. kızım zaten küçük doğdu birde ilk ay kilo almyınca mecbur kaldıkk. 6. aydan sonrada hero bayby kullandık bebğim heroyu daha cok sevdı. şu an kızım bırbucuk yasında mamayı cok nadır verıyorum doktor ıkı yasına kadar ver dedi. bazen 2 günde bir falan verıyorumm

Evet çok haklısınız. Ben de ilk önce anne sütü diyorum fakat sizin de dediginiz gibi bazen bu mümkün olmuyor o zaman da mama kullanmak durumundayız.
Tabi ki önce doktorumuza başvurmalıyız.

[benim kızım var 4 yaşında kızımın doktoru bize aptamıll önermişti. ben çok memnum kaldım.aylarına değişmektedir.

2 yaşında oğlum hala geceleri mama içiyor hipp 3 arada hipp 2 devam sütü veriyorum çok memnunum..birde sma promil gold öneririm..

Benim kızım 3 aylık, anne sütü ile ilgili görüşlerinizi destekliyorum; ancak biz de maalesef mama veren ailelerdeniz. Neyse, biz kızıma bir çok mama kullandık. en çok "similac" dan memnun kaldık. milupa aptamil ishal yaptı, cocuk her mama yeme esnasında ishal şeklinde kaka yaptı ve sürekli popodan büyük gazlar çıkarıyordu, 1 kutuyu zor bitirdik, bir daha da almadık. Kutu bitip de bırakınca bunlar tamamen geçti. Hero baby ve bebelac çok gaz ve karın ağrısı yaptı, mamayı yedikten sonra adeta kıvranıyordu, çok ağlıyordu. Bebelac AC almiron diye bir mama var, bebelac markasının gazlı bebekler için üretilmiş özel bir formu, onu da kullandık, o da oldukça gevşek bir mama, çocuk sık sık acıkıyordu ve tadını da sevmedi, zor bitiriyorduk biberonunu. Her bebeğin bünyesi farklıdır tabi, ama bizim şu kısa zamandaki deneyimlerimiz bunlar. Tüm annelere kolaylık dileklerim ve sevgilerimle...

benim kızım şu an 9 aylık ilk 3 ay sürekli sütümü sağopta verdim hiç memeden emmedi ama sonra çok zor olmaya başladı bizde apatamile geçtik oda kabız yaptı sonra aptamilin conformili vardı bi kaç ayda ondan kullandık 6. aylık olunca doktorumuz aptamille beblacın asalında aynı firma tarafından üretildiği ama aptamilin ımnuofortis olayı olduğunu istersem bebelacı kullanbileceğimi söyledim bende okadar fazla fark ödememeyi tercih ettim açıkçası hala bebelac kullanıyorum

tabi ki öncelikle anne sütü ama olmayınca olmuyor.

ben aptamille başladım bebelac hipp sma kullandım ve uzun bir zamandır golden goat kullanıyorum keçi sütü maması.ve çok memnunum oğlum biberonu reddediyor uzun zamandır bende muhallabi yapıp katıyorum. biraz pahalı ama gercekten çok kaliteli tavsiye ederim.

sutum yetmedigi icin doktorumuz formul sutle takviye yapmamizi onerdi. golden coat in en iyi kalite oldugunu soyledi. 3 gundur kullaniyoruz sukur bir sorunumuz yok.

Aynı sorunları bende yasadım oğlum zorla 2,5 ay emzirebildim,,,sonra aptalım kullandım fakat kanız yaptı 3aydir hipp kullanıyorum cok memnunum doktorumuz gölden coat i önermedi küçük olduğu icin,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…