Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğim 13 günlük oldu mama vermeyi kestik doktor tavsiyesiyle sürekli emmek istiyor uyuyayim da dinleneyim demiyor huzursuzlaniyor sürekli doktorumuz bebekler emdigi sütün yüzde doksanini ilk 10 dakika icinde alir diyor.saatlerce emmekten vazgecemiyor ama kisa sürede doymus oluyor halbuki.minimum 20 dakika emiyor ama uyumuyor.ne yapmam gerek siz bebeginizi kaç saatte kaçar dakika emziriyorsunuz
Ilk 10-15 dakikada yeterli sütü alıyorlar. Daha sonrasında anneyi emzik olarak kullanıyorlar. Ben ilk zamanlar bilmediğim için doymadığı düşüncesi ile saatlerce emziriyordum bu da alışkanlık haline geliyor memeden ayırınca canı yanmış gibi ağlıyordu cıyak cıyak 2. Ay'ından sonra düzene girmeye başladı çenesi güçlendi doyduğunda kendisi 10-15 dk sonra bırakıyor memeyi. Bir de Kayınvalidemle ablam sağolsunlar emziğe alıştırdık çok faydası oldu ondan sonra rahatladım.yoksa her ağladığında memeyi veriyordum. Kolum sırtım dayanmayacak hale gelmişti artık. Şimdi 4. ayındayız altı değişip karnı doyunca kundaklayıp bırakıyorum beşiğine kendisi uykuya dalıyor.
Bebeğim 13 günlük oldu mama vermeyi kestik doktor tavsiyesiyle sürekli emmek istiyor uyuyayim da dinleneyim demiyor huzursuzlaniyor sürekli doktorumuz bebekler emdigi sütün yüzde doksanini ilk 10 dakika icinde alir diyor.saatlerce emmekten vazgecemiyor ama kisa sürede doymus oluyor halbuki.minimum 20 dakika emiyor ama uyumuyor.ne yapmam gerek siz bebeginizi kaç saatte kaçar dakika emziriyorsunuz
İlk aylarda yavaş yavaş emdiği için ben yarım saat tutuyordum memede daha fazla değil tek meme veriyordum. Şimdi 4 aylığız on dakika emiyor bırakıyor o onu 2-3 saat idare ediyor ama iki mememi birden veriyorum artık.