Bebek Beslenmesi Bebeğiniz biberon almıyorsa ve kaşıkla beslenmkte zorluk çekiyrsa bir tavsiym olacak.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melegimduru

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
14
0
16
Bursa
Merhaba arkadaşlar benimde 10 aylık bir kızım var ve biberon almıyor ne yazıkki :( Hatta kaşıkla beslenirken bile 3 kaşıktan sonra ağzını mühürlüyor resmen aç açtırabilirsen ama ben Nuby Kaşıklı Mini Şırınga Biberon Setini keşfettim inanılmaz hayatımı kolaylaştırdı sabah kahvaltılarını yoğurdunu çorbasını gece mamalarını hep onunla veriyorum silikon ucu sayesinde kızım diişlerinide kaşıyor ;) silikon ucunda iki tane delik var ayrıca kendi iç tarafında delik bulunan takıp çıkarılabilen birde kaşık var ama ben genellikle silikon ucu kullanıyorum katı gıdaları mesela kahvaltısına kullacağım ceviz bademi falan kahvaltı mamasıyla rondodan geçirip onunla gayet rahat yedirebiliyorum ayrıca şöyle güzel bir özelliği daha var altındaki şırınga sayesinde içindeki mamayı bebeğin ağzına doğru itebiliyosun vee mama ağzına gelincede yutuyor tabi kazım. Kaşıkta kullanıyorum tabi ara sıra mesela sulu yumurtayı, tarhanayı ve un kavurma çorbasını gayet severek yiyor onları kaşıkla veriyorum besin değerleri yüksek ama yemediği gıdaları bu şekilde kolaylıkla yedirebilirsiniz.. Emdiği için çok fazla biberon kullanma ihtiyacı hissetmiyorum gerçi ama devam mamalarınıda Philips Avent %0 BPA Magic Damlatmaz Bardak 200 ml Yumuşak Uçlu Truman suluğu ile veriyorum tabi gündüz gece uyurken sıkıntılı olabilir fazla geliyor çünkü yine bu ürününde yumuşak uçlu olması bebeğimin daha kolay alışmasına neden oldu. İnşallah sizlerde faydasını görürsünüz. ;)

Back