bebeğiniz başka bi bebek gördü mü??

andina222

nihayet bir anne...
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
3.268
1
kızlar benim şaklaban bir bebek gördüğünde ağlamaya başlıyo :1shok:
haftasonu avm de gezinirken bir çocuk mağazasına girdik tabi etraf bebek kaynıyodu , bizimki bi bebekle karşıkarşıya gelince ağlamaya başladı , sizinkilerde yapıyor mu böyle şeyler :uhm:

birde değişik bir ses duyduğunda dudaklarını büzüp ağlıyo , mesela farklı bir cep telefonu melodisi duyarsa ağlıyo yada annem bazen güldürmek için tuhaf sesler çıkarıyor ona da ağlıyo laelaelaelaelae

walla baska bebeklere cok alısık benımkı cunku sureklı gezıyoruz :). arkadaslarımın cocuklarını tanımaya bıle basladı artık. ama gecen gun yengeme bakıp bakıp agladı ne ben ne babası susturamadık. arada yapıyolar herhalde tanımadıklarına.

benimkide gördü komşumun pirayeden 2 ay küçük oğlu var bana geldiklerinde piraye bebeğe bakıp bakıp gülüyo,bide eylülün melisini görmüştü kızım ama o zaman ağlama krizinden yeni çıkmıştı pek anlayamadı:)değişik seslere benimkide ağlıyo korkuyo...

allah allah benim oğlanda mı var sorun gerçekten her bebek gördüğünde ağlıyo , daha önce de doktorda muayene sıramızı beklerken bir çocuğun ağlamasını duydu sonra çocuğu görünce bastı çığlığı ağlamaya başladı CADIARZU
ne komik çocuk bu böleeee yaaaa sırnaşık şey

bizimkisinin mecburi bi aşırı sosyalliği var yani kalabalığa va iletişimin her türlüsüne çok alısık..

hiç öyle bişey olmadı ama bebek ağladığında bi kere onunda ağladığını gördüm..

acaba çok kalabalığa sokmadınız mı..

estelcim biz doğduğundan beri hep sokaklarda sürttük tabiri caizse , e onu da görmeye gelen bi sürü insan var teyzeler amcalar falan ama biizm ailede hiç çocuk yok , en küçük .çocuk 12 yaşında , batu onu da gördüğünde mızırdanıyo öyle katıla katıla ağlamıyo ama memnuniyetsizliğini belli ediyo ama normalde bize karşı çok sıcak hele bizim eve gelen herkese gülücükler atıyo , ben hiç anlamadım bu işi mirmirmirmir

estelcim biz doğduğundan beri hep sokaklarda sürttük tabiri caizse , e onu da görmeye gelen bi sürü insan var teyzeler amcalar falan ama biizm ailede hiç çocuk yok , en küçük .çocuk 12 yaşında , batu onu da gördüğünde mızırdanıyo öyle katıla katıla ağlamıyo ama memnuniyetsizliğini belli ediyo ama normalde bize karşı çok sıcak hele bizim eve gelen herkese gülücükler atıyo , ben hiç anlamadım bu işi mirmirmirmir

hmm ok canım o zaman kıskanıyo mu ne ilgi çekmek istiyo belki çok akıllı bunlar çook yerimseniben

benimki bebek gördüğünde ağlıyorsa bile gülüyor gerçi herkese gülüyorya sırıtık bişii benimki,
şimdiye kadar kimseye ağlamadı

estelcim yanılıyorsam beni düzelt bunlar kıskanmak için henüz küçük değillermi?

Biz daha bebeklerden korkuyoruz önce bi alışalım sonra kıskanmaya başlarız herhalde delikafadulden

benim kızda değişik seslerden korkuyo ama ağlaması öyle tatlı kiii. önce uzun uzun bakıyo, sonra alt dudağı düşürüyo içine çekiyo sonra ağlıyooo :)))))))))))

Benimki ilk defa bugün gördü başka bir bebeği. 11 aylık bi kız geldi misafir. Bizim ki agucuk gugucuklar, gülücükler attı. Kız da ona güldü. Sanki konuşuyorlardı. Ama benim oğlan bir tuhaf. Başkaları onu sevsin diye tüm numaralarını sergiler. Bakkal, sucu kim gelse atlıyo kucaklarına. KOrkarım az büyüsün eve almaya kalkar kaydirigubbakcemile3

dün akşam 7 eylül doğumlu arkadaşımız Elif naz a cay içmeye gittik. elif naz maşallah büyümüş kilolu ve ilgisini çeken şeye direk dalıyo. tuttumuydu saç baş bırakmıyo
benimki ise daha masum aval aval baktı ama beraber resimlerini çekerken el ele tutuştular. çok güzel oldu. birbirlerinin yüzüne bakınca da gülmekten kırıldılar. biz de onlara bakıp gülmekten öldük.

biz de dün akşan 20 günlük bebek görmeye gittik... bizimki böyle şaşkın şaşkın baktı durdu sonra biraz güldü alışınca

dün akşam arkadaşım geldi 8,5 aylık oğluyla birlikte. o oturuyo tabi güzelce.bizimkinin oyun minderine oturdu başladı oyuncaklarla oynamaya.benimki de yanına yatırdık dönup bebeğin elinde ne varsa almaya çalıştı.:)) oyuncaklarını kıskandı sankii hay allahım yaa .alem bunlar ayol.yandık dedim biraz büyüsün hiçbişeyine elletmez valla.ama yüzüne bakıp gülüyo benimki .gerçi sevimli şeyler yaparsa herkese güler de ona hemen güldü.ama o bebiş de 2 diş çıkarmış kilo alamamış hiç:KK43: benimki 9 kilo olmuştur ağır baya o da zayıflamış en son aynı kilodalardı.yani diycem şu diş çıkarma zamanı kilo bile verebilirlermiş:KK43: kötü yaaa ne yapcazzz

Benim oğlumunda ondan 3 hafta büyük kuzeni var.Ama oğlum gayet cool.Sadece elinde ilgisini çekecek birşey varsa dönüp bakıyor.Yoksa hiç ilgilendiği yok.Hele televizyonda reklamlar başlamışsa bizi bil akale almıyor.Yeğenim çok zilli saçını başını çekiyor,sarılmıya çalışıyor ama bizimkinde tık yok.Valla zilli seveyim derken gözünü çıkarıyordu azkalsın biz annesiyle birlikte havalara kalktık baktık bizimkinde hiç kıpırdama yok reklamlara devam öle oturduk.Resmen gözü aşağıya indi banamısın demedi ya.

X