Bebeğinin göz kapağında düşüklük olan var mı. Lütfen bakarmısınız

Nbrslm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
22
2
27
Merhaba bebeğinin göz kapağında düşüklük olan var mı? Varsa geçti mi

Bi akrabamin bebeğinin tek göz kapağında düşüklük var. Doktorlar 3-4 yaşında ameliyat demişler.

Benim bebeğimin yatar pozisyonda vs hic belli olmuyor sadece Aydana belli oluyor bakarken
Aynada belli oluyorsa göz kayikligi mi kapak düşüklüğü mu acaba? Benim bahsettiğim bebeğin bariz belli tek göz düz oturup bakinca bile cok çok net belli. Hayko cepkin gibi filan diyim yani. Ona ameliyat demişler ama biraz daha büyümesini bekliyorlar

Aynada belli oluyorsa göz kayikligi mi kapak düşüklüğü mu acaba? Benim bahsettiğim bebeğin bariz belli tek göz düz oturup bakinca bile cok çok net belli. Hayko cepkin gibi filan diyim yani. Ona ameliyat demişler ama biraz daha büyümesini bekliyorlar
Bakın bu şekilde oluyor

Eklentiler

• 457E4502-5BAE-4BFD-B5AB-359EAF65CE7F.jpeg
    457E4502-5BAE-4BFD-B5AB-359EAF65CE7F.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 388
Bakın bu şekilde oluyor
Benim oğlum 5 yaşında ondada var doğuştan göz kapağı düşüklüğü ben çok doktora götürdüm ilk farkettiğimde 3 aylıktı. Doktor göz bebeğini kapatmadığı sürece sorun olmayacağını ve müdahale gerektirmediğini söyledi bize prof iyi bir göz druydu. Eğer isterse 18 yaşından sonra estetik açıdan ameliyatla küçük bir operasyonla kaldırılabileceğini ama büyüme aşamasında olan çocuklar için sadece takip edilmesi gerektiğini söyledi. Şuan 5 yaşında eskiye nazaran çok daha az belli oluyor ama evet aynada çok fazla belli ve selfie çekerkende çok belli oluyor normalde bakıldığında öyle çok göze batmıyor

X