Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kaç aylıkBi akrabamin bebeğinin tek göz kapağında düşüklük var. Doktorlar 3-4 yaşında ameliyat demişler.
Benim bebeğimin yatar pozisyonda vs hic belli olmuyor sadece Aydana belli oluyor bakarkenŞuan 13 aylık
Aynada belli oluyorsa göz kayikligi mi kapak düşüklüğü mu acaba? Benim bahsettiğim bebeğin bariz belli tek göz düz oturup bakinca bile cok çok net belli. Hayko cepkin gibi filan diyim yani. Ona ameliyat demişler ama biraz daha büyümesini bekliyorlarBenim bebeğimin yatar pozisyonda vs hic belli olmuyor sadece Aydana belli oluyor bakarken
Bakın bu şekilde oluyorAynada belli oluyorsa göz kayikligi mi kapak düşüklüğü mu acaba? Benim bahsettiğim bebeğin bariz belli tek göz düz oturup bakinca bile cok çok net belli. Hayko cepkin gibi filan diyim yani. Ona ameliyat demişler ama biraz daha büyümesini bekliyorlar
Göz kapağı düşüklüğü gibi duruyor. Bizim bebisin gözü sizinkinden daha fazla kapalı ve ameliyat demisler. Doktora gostermismiydiniz?Bakın bu şekilde oluyor
Evet bize tanı koyamayacağını söyledi henüzGöz kapağı düşüklüğü gibi duruyor. Bizim bebisin gözü sizinkinden daha fazla kapalı ve ameliyat demisler. Doktora gostermismiydiniz?
Belki bariz olmadığı sadece aynada göründüğü içindir. İnşallah ameliyatsız sorunsuz gecer.Evet bize tanı koyamayacağını söyledi henüz
İnsallah cok sağolunBelki bariz olmadığı sadece aynada göründüğü içindir. İnşallah ameliyatsız sorunsuz gecer.
Benim oğlum 5 yaşında ondada var doğuştan göz kapağı düşüklüğü ben çok doktora götürdüm ilk farkettiğimde 3 aylıktı. Doktor göz bebeğini kapatmadığı sürece sorun olmayacağını ve müdahale gerektirmediğini söyledi bize prof iyi bir göz druydu. Eğer isterse 18 yaşından sonra estetik açıdan ameliyatla küçük bir operasyonla kaldırılabileceğini ama büyüme aşamasında olan çocuklar için sadece takip edilmesi gerektiğini söyledi. Şuan 5 yaşında eskiye nazaran çok daha az belli oluyor ama evet aynada çok fazla belli ve selfie çekerkende çok belli oluyor normalde bakıldığında öyle çok göze batmıyorBakın bu şekilde oluyor