• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğinin göbek kordonunda kist olan var mıydı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Emyldrm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
2.267
2.513
133
34
Merhaba anne adayları dün ikili test için gittik 12+5 günlük hamileyim fakat ultrason esnasında göbek kordonunda bir değişiklik olduğunu farketti doktorum. Perinatologa yönlendirdi gittik detaylı ultrasonda bakıldı kordon kisti varmış ama kan akışı falan normalmiş bebeğin gelişimi de çok iyi. Diğer heryerine bakıldı çok şükür bir sıkıntı yok. 2li test ölçümleri de normal çıktı kan sonucu bekliyoruz. Perinatolog riskli bir durum görmedim ama takip edelim 18-20 hafta arası tekrar detaylı ultrason yapalım dedi. Var mı benim gibi bu durumu yaşayıp bebeğini kucağına alanlar merak ettim. :110:

Kordon kistini duymadim ama bizim gobek kordonu tek umbrikal arterdi, sorun yasamadik biz cok sukur. İnsallah sizde yasamazsiniz

Kordon kistini duymadim ama bizim gobek kordonu tek umbrikal arterdi, sorun yasamadik biz cok sukur. İnsallah sizde yasamazsiniz
Insallah bizde yaşamayız.. bizim 2 arter 1 ven yani onda sorun yokmuş sadece kordonda kist görüldü ama kan akışı normal görünüyor şimdilik takip ediliyor detaylı ultrasonda tekrar bakılacak belki gecebilirmis

Back