Çocuk Hastalıkları Bebeğinin göbeği hafif dışarı doğru olan anneler!..(göbek fıtığı)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melek81

Herşeyin başı sağlık
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
4.181
9
116
İstanbul
Anneler bebeğim ıkınmaktan göbeği hafif dışarı doğru çıktı. Doktoru hafif göbek fıtığı oluşmuş. 1,5 en geç 2 yaşına kadar geçer dedi ama yine de moralim bozuldu. Bu durumla daha önce karşılaşan var mı?

canım bızede doktor dedı tam da yavrunun bulundugu aydaydı oglum ama bu aykı kontrolunde bıseyı yok kaybolmus dendı hıc kafana takma butun bebeklerde oluyor işte bizimkiler kontrol zamanlarında denk gelıyor cıttı bı fıtık olsa doktorun takıp etmenı soylerdı
saglıkla buyusun yavrun...

canım bızede doktor dedı tam da yavrunun bulundugu aydaydı oglum ama bu aykı kontrolunde bıseyı yok kaybolmus dendı hıc kafana takma butun bebeklerde oluyor işte bizimkiler kontrol zamanlarında denk gelıyor cıttı bı fıtık olsa doktorun takıp etmenı soylerdı
saglıkla buyusun yavrun...

tsk ederım.ınsallah sorun cıkmaz doktor en gec 2 yasında kaybolur dedı..Insallah ılerlemez. Sızınkı cok cabuk gecmıs ama

sızınde oyle olacak goreceksın :)) bırde şu var doktorlarda ıllakı fıtık var dıyorlar bebeklere agız alıskanlıgı da olabılıyor bı baska yere gotur bebekde fıtık varmıs oylemı de yokkkk canımmmm ne fıtııgııı kım dedı bunu sanaaa alalla aaaaaaa dıye cevap alacaksın :))

canım benım oglumda da gobek fıtıgı var
evet ılk zamanlarda cok cıkıyordu ve agrı yapıyordu cocuga
uzerıne gaz problemı de olunca uykusuz ve huzursuz gunler gecırdık hep
gobek bagı ıle bagladı ve ayı ılerledıkce, gaz problemı azaldıkca sorunumuz da azaldı
azda olsa devam edıyor evet ama korkulacak bır durum olmuyor

merhaba cnm.benim kızımında göbeği dışarıdaydı.ama doğumunda uzun kesmişler göbeğini.hatta çok sinir olmuştum.3 ay sonra tamamen içine girdi.sizinde böyle bişidir belki

cnm benım oglumunda hem kasık hem göbek fıtıgı vardı 1.5 aylıkken çıktı 3 aylık olmadan göbegı gectı 3 aylıkkende kasık fıtıgını amelıyat yaptırdık

benımkının gobegı kabızlık sorunu baslayınca cıktı.. yanı 1 aylıktan sonra yavas yavas cıkmaya basladı. sımdı 2 aylık.. umarım kısa zamanda gecer... amelıyata falan gerek kalmaz :(
sızlerede gecmıs olsun

Anneler bebeğim ıkınmaktan göbeği hafif dışarı doğru çıktı. Doktoru hafif göbek fıtığı oluşmuş. 1,5 en geç 2 yaşına kadar geçer dedi ama yine de moralim bozuldu. Bu durumla daha önce karşılaşan var mı?

cnm benim oğlumdada oldu hemde çok çıkıyodu.valla ben babaannemin dediğini yaptım diğer kontrole kadar hiç bişeyimiz kalmadı.demir 1ytlyi kumaşla güzelce sarıp diktim.sonra onu eczanede satılan canı yakmayan beyaz bantla göbeğinin üzerine yapıştırdım.20 gün falan durdu bi dahaki kontrole gittiğimizde dr geçmiş dedi.tabii nasıl geçirdiğimizi söylemedik ona.sen bilirsin istersen bi dene.

benim kızımda da vardı göbek fıtığı, zaten çok gazlı bi bebekti:) ilk zamanlar çok taktım kafama ama 5-6 aylık gibi kendiliğnden geçti, şimdi 2 yaşında herhangi bişeyi yok, çok fazla dert etme, sizinkide kendiliğinden geçicek inşallah

Screenshot_2016-01-04-21-50-24.png

Korsenin 1 hafta kullamilmis hali

Eklentiler

• 20160112_132246.jpg
    20160112_132246.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 1.097
  • 20160112_132246.jpg
    20160112_132246.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 675
Artik film yara ortusu ile devam ediyoruz.bilginize. bu sorunu yasayan herkese gecmis olsun

Eklentiler

• 2016-01-12 13.32.28.jpg
    2016-01-12 13.32.28.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 767
Merhabalar 🌺kizim 24günlük hala gobegi düşmedi.saglik ocaginda her hangi bir enfeksiyon olmadığını söylediler.1 haftada dha dusmesse cocuk doktoruna goturmemi söylediler.ilk kontroldede hafif fıtık oldugunu ama zamanla gececegini söylemişti doktor.bu sekilde bebeginde göbek fıtığı olup zamanla gecen var mı?bu sekilde gec dusmeside normal mi sorarmisiniz lütfen.isimsiz olursa sevinirim.simdiden tesekkurler.

Back