• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğinin cildinde beyaz lekeler olan ver mı? Ne yapılmalı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gulcesinik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
5
0
86
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar,

Bebeğimin dışarı çıkıp cildinin hafif yanmasıyla birlikte cildinde beyaz fındık kabuğu büyüklüğünde bir bölge farkettim, kendide çok beyaz tenli bu sebeple ilk başlarda çok belli olmuyordu,tafif pütürlü minik bir bölgeydi ve cilt kuruluğundan gibi grünüyordu. Şimdid bu beyazlık karnında da oluştu. Dr. unu aradım, telaş yapmamamı ve eğer ilerlerse bakacağını söyledi. Ama ben birden telşalandım, vitiligo veya başka bir hastalık olabilir mi die. bebeğinde böyle bir sorun yaşayan var mı? biz alerji ve pelviste gelişim bozukluğu gibi problemlerde yaşadık ve bunları çok şükür ki atlattık ancak Ciddi bir şey olmasından endişeleniyorum. Lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın.

benimde yeğenimde de ilk önce bacağında beyaz bir leke çıktı ,daha sonra da yüzünde ufak bir leke .Bacağındaki biraz büyüdü bizde doktora gideceğiz ama henüz randevu almak nasip olmadı.. acaba siz dr'a gittiniz mi ? Gittiyseniz ne söylediğini paylaşırsanız sevinirim... Saygılar...

benimde 15 aylık oğlumun göbeğmde böle bir leke var.doktoru önemli birşey olmadığını söledi.benim oğlumda çok beyaz tenli.doktora gidersen bizi de bilgilendirir misin?

Back