• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin cenazesi ‘deprem’ mezarlığına

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
spacer.gif

22023977.jpg

[h=2]Annesi onu bırakıp 9 günlük bayram tatiline gitti. 2 aylık bebek açlık ve susuzluktan öldü, SARSILDIK... Ardından günlerce morgta bekledi ama ona kimse sahip çıkmadı, YIKILDIK... Bugün Deprem Mezarlığı'nda toprağa verilecek, KAHROLDUK...[/h]

spacer.gif

KOCAELİ’nin Gölcük ilçesinde öğretmen annesi Seçil M.D. tarafından 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde ölüme terk edilen 2 aylık Berk bebeğin cenazesine sahip çıkan olmadı. Yaklaşık 2 haftadır Gölcük Devlet Hastanesi morgunda bulunan bebeğin yasal sürenin dolacağı bugün sabah saatlerine kadar başvurulmaması halinde belediye tarafından toprağa verileceği belirtildi.Seçil M.D.’nin anne ve babasının Gölcük Cumhuriyet Savcılığı’na geldikleri ancak, bebeğin cenazesini almak istemediklerini söyledikleri ifade edildi.
Bebeğin cenaze namazının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Kocaeli Valiliği talimatıyla bugün öğle saatlerinde Gölcük Tevfik Bıyık Cami’nde kılınacak. Berk bebeğin cenazesi, daha sonra ilçede kimsesizler mezarlığı olmadığı için, Saraylı köyündeki deprem kurbanlarının defnedildiği 17 Ağustos Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
hürriyet

canım ya. ne bahtsız bebekmiş. çok kötü oldum..

Son düzenleme:
bu kadın minicik bebeğin hesabını nasıl vereceğini düşünsün dursun artık vicdansız

o neyin farkına var dı ki. bir melek gibi geldi bir melek gibi uçtu. varlığı bir semboldü. bir misaldi. vahşetin sembolü, inkarın misali.ama adı insan dı. o melek bir insan dı ölümü ile bunu kanıtladı. ve ölümü şunu da kanıtladı. Şeytanda bir melekti.

Son düzenleme:
kimbilir dünyada bunun gibi ne talihsiz bebekler var, düşünmek bile istemiyor insan

belkide onun için hayırlısı olmuştur, yaşarkende aç mıydı, tok muydu, susuz muydu, seviliyor muydu belirsiz

Bebeğin öldüğüne dokuz gün aç susuz bırakıldığına bir ayrı üzülmüştüm zaten şimdi de yazık ölüsüne sahip çıkan olmamış.Yavrum benim ya ne bahtsız bir çocukmuş.Vicdandan yoksun insanlar.Nasıl verecekler bu bebeğin hesabını :50:

Bebekler doğduğundan 6 saat sonra varlığının ve dünyanın farkına varıyormuş.
Söyleyecek söz bulamıyorum. Çok kötü oldum:50:

Su dünyanin kokusmusluguna bulasmadan, en saf hali ile intikal etti ebediyete..
En güzel cennetlerde sonsuza kadar kalsin..
Insan vahsetinden kücük bedenine düsen payi hic kirlenmeden aldi..
O mutlu.
Ona bunlari reva görenler, artik iki dünyasinida zindaha cevirmenin keskesiyle yasasin..

Allah'tan bulun vicdansızlar !!! bir de haberde anne baba ! demişler bu pisliklere...

İçim yandı :14::14::14:

$mezarina-berk-bebek-yazildi_460x340scale.jpg
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, annesinin evde yalnız bırakarak tatile gitmesi sonucu açlık ve susuzluktan ölen ve cenazesi sahipsiz kalan bebek defnedildi. Bebeğin mezar taşının soyadı kısmına 'Bebek' yazıldı.

"Doğurmakla ana olunmuyor ' un en net örneklerinden biri daha. Yazık.
Nasıl bir vicdan, nasıl bir ruh halidir bu :14:

:50: yazık ya.. cenazesini almayanların bu kadından ne farkı kaldı? bebek bu ya.. toplumun kokuşmuşluğu :14:

Icim yandi yine hele o mezari gorunce kahroldum gunahsiz yavrum Allah hesabini iki dunyada da sorsun insallah.

Bu sarışın kadının terbiyesini aldığı yer belli.
Anası babası da sahip çıkmamış yavruma. Ne olursa olsun bir sabi ...
İnsan sevap işlemek istemez mi ? Ki canının canı olduğunu düşünürsek ?
RABBİM beddua etmek istemiyorum ALLAHım... Ama dilerim bir daha çocuğu olmaz.
Değerini bilememiş çünkü ... Yazık çok yazık.
Bu kadar mı vicdansız ? kalpsiz ? Bari bir camiye, zengin bir kapıya bıraksaydın...
Bu haberde çok ağlamıştım ... Yine kötü oldum.
Ben anlamıyorum madem bir halt yiyorsun arkasında dur, çık herkesin karşısına bebeğinle. O senin canın ya canın.
Ben 23 yaşında maddi özgürlüğü olmayan biri olduğum halde böyle bir durum başıma gelse çocuğumu kendim büyütürüm ya ALLAHın izniyle ... :5:

Daha akli bağli olmadan hatta dünyaya geldiğini bile anlayamayan, konuşmaya, yürümeye, ağladığında sütünü verecek anne hissini kavrayamadan gitti işte. Kadının ailesi bari ölmüş torunlarına sahip çıksaydı çok mu zor. Kadın bilerek bırakmadım diyor ama bir mezarlık yeri için, bebeğin oradan alınıp defnedilmesi için kimseye bir şey demiyor hiç mi kimsesi yok. O kadar evlat hasretiyle yanan insanlar e be kadın madem sahip çıkamıcan verseydin birini, evde öyle ölüme terk edeceğine cami avlusna bıraksaydın da biri alsaydı hiç olmazsa sosyal hizmetlere verilseydi ama yaşasaydı yavrucak bu kadın çıkacak hapisten ve hayatına devam edecek öyle mi herşey nasılsa unutulacak. Müebber hapis verilsin indirim olmasın çürüsün orada. Hatta 9 gün yemek su da verilmesin anlasın inlesin yemek su diye. :47:

Back