- Konu Sahibi birazcxixk xuxmit
Kızlar bebeğimin doğduğundan beri çektiklerimin anlatmanın tarifi yok ama bana yardımcı olmanız için anlatmaya çalışacağım.. bebeğim ilk doğduğunda emmek istemedi meme ucum yoktu ve bebeğimin de emme refleksi yoktu ağzına alıp öylece tutuyordu memeyi, emmiyordu.. mecburen ilk hafta emzik ve biberon vererek damağının güçlenmesini sağladık bu arada bende süt sağmaya başladım ilk hafta sağarak verdim sonra bebeği ağlata ağlatada olsa memeği aldırdık ama memeği almayı reddediyordu yanına bile yaklaştırınca ağzına bile almadan basıyordu çığlığı ama ben yılmadım her seferinde çığlık çığlığa emdirdim tam ağlamadan emmeğe başlamıştı ki bu sefer de meme uçlarım yara oldu sonra mastit oldum.. ağrılar, acılar ağlayarak emdiriyordum.. dr. göğüslerin çok kötü olmuş bi kaç gün emdirme sağ ver dedi bende öyle yaptım ama sağma makinası göğsümü tam olarak boşaltamadı ve süt kanalım tıkandı.. kısacası bebeğim beş aylık oldu ama o günden beri nerdeyse her gün süt kanalım tıkanıyor göğsüm şişiyor ağrılardan duramıyorum sütüm çok fazla ama tıkanınca süt gelmiyor bebek bi yandan ağlıyor ben bi yandan ağlıyorum bu beş aylık sürede sayısız acillik oldum gitmediğim dr. kalmadı bebeği emdirip sağıyorum yinede tıkanıyorum, bol su iç sütün yağlı ondan dediler bol su içiyorum emdiriyorum, sağıyorum yine tıkanıyorum psikolojik olarak bittim tükendim artık bebeğime bakmak imkansız hale geldi artık sütüm kesilsin diye dua ediyorum ama bir yandan bebeğimi sütten kesme düşüncesi bile vizdanımı sızlattıyor bebeğim artık emmek istiyor ama bu sefer de ben tıkanıyorum lütfen yardım edin bu gidişle sütüm peynirleşip apse yapacak ve cerrahi müdahale gerektirecek göğsümde zaten nohut büyüklüğünde sertlikler var kistler oluştu bi yandan da bunun korkusunu yaşıyorum sıcak su da fayda etmedi çok çaresizim kızlar lütfen yardım edin..! sütümü nasıl azaltabilirim ya da apse yapmadan kesebilirim..