Bebek Beslenmesi Bebeğini Sallayarak Büyüten Anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
şükür bir ay sürdü sadece koliği çarşafta salla diyenler oldu ama kaynanam saolsun izin vermedi bide onamı alıştıralım kız evde tek napar sonra diye..iyi ki alıştırmasmışız bacağımda salladım beşikte salladım elektrik süpürgesini açtım bi şekilde sustu ama 5dk. sürüyordu susması sonra tekrar..yediğime içtiğime çok dikkat ettim bu dönemleri atlatalım diye çok araştırdım ve kurtulduk sonunda inş. tabi...maşallah diyim :smiley-cool:

çok sabır isteyen bir dönem unutturmaya çalışın büyüdükçe huyu değişir zaten..

ahhhhhhh ahhhhhh yarama parmak bastınız hayatta unutmam o günleri.6 aylık olana kadar sepetini sallıyordum uyuyordu ama çığlık çığlığa koliği vardı 4 ay sürdü.6 aydan sonrada diş sancıları başlamış bütün gün çığlık çığlığa ağlıyordu battaniyeye alıştırdı kayınvalidem sonra anneannem geldi tavana çingene beşiği kurdurdu kurmasaymışım keşke bwşiği normal sallamıyordum saatlerce duvardan duvara çarparak kendimi helak ederek uyuyordu çığlık çığlığa ve bunu ben 10 aylık olana kadar çektim 4 ay boyunca neler çektğiğmi allahla kendim bilirim .annemede kv yede kurduk onlarda yine uyumuyordu evdeki beşiği istiyordu hala daha başka bir evde uyumuyor .ses olmayacak tel ve zil kapalı kimse bize ulaşamıyor. 10.ayda ayağa alıştı dünyala benim oldu .sakın ama sakın o beşiğe alıştırmayın evde hapis oluyorsunuz hiçbiryere gidemiyordum.bu sırada ayağımda 1 saat sallıyorum ayaklarım kopuyor artık öyle uyuyor 15 aylık oldu hala hemen hemen hergün ağlıyorum uyutana kadar nerdeyse depresyona girmek üzereyim 12 senede kavuştum bebeişinme yoksa çok tan kafayı yerdimde.yinede allah herkeze tattırsıon çok mükemmel bir duygu uyku problemlerine rağmen...........

aynı biz yaaa:2:
oğlum haftaya 3 aylık olacak..çarşafsız asla uyumuyo...hele akşamları, gece...tam bir çile..uykusu geliyo uyumuyo uyumadıkça daha çok ağlıyo..kucakta en fazla 5 dk duruyo meme kabul etmiyo..artık mecbur saç k.mak.açıp salla salla zorla uyutabiliyoruz..tabi 15 dk sonra ayılıyo...
gündüz de çarşafta sallanıp uyuduktan sonra dizime alıyorum..ayaklarımı çekersem hemen uyanıyo..
off yaa çok zor çoooookkk...

yol yakınken kendi kendine uyumaya alıştırın. Biz alıştırmadık. Kızım 7 yaşında, hala yalnız yatamıyor:26:

kızım 16,5 aylık bende denesem besiğine koydugunda uyumasını alısırmı acaba besiginde sallayarak uyutuyorum uykuya dalmadan odadan cıktıgımda bile aglıyor
ilerdede devam eder diye korkuyorum kendi uyusa ne güzel olur deneyen arkadaslar varmı bu aylarda alıstırmak zor olur gibi herseyi biliyorlar

Çarşaftan sonra kendi kendine uyumasını beklemek hayal olur canım. Çarşaftan kurtulmalısın evet ama hemen kendi kendine uyumasını bekleme ve bu hayal için ağlatma bebeğini. Çarşaftan daha basit yöntemlere git yavaş yavaş. Ayakta salla önce. Sonra yavaş yavaş beşiğe koy mini mini salla. Benim bebeğim beşikte sallanıyor, bazen yarım saat 40 dk salladığım oluyor ki bende kendi kendine uymasını çok istiyorum ama olmadı işte. Varsın öyle uyusun, böyle huzurlu mutlu.

Hem çarşafı sallamak için iki kişi gerekmiyor mu? Ya birgün o kişiyi bulamazsan ne olacak. Uyumayacak mı bebiş?

Kardeşim 8 aylık ve idrar yolu iltihabı vardı önceden..Zorundan dolayı hep ağlıyordu biz de son çare çarşafta salladık Huy edindi..Hep sallanmak istiyor..
Yeni yeni alıştırmaya çalışıyoruz..Aklına eserse ayakta uyuyor :) İstemezse katiyyen uyumaz !!

Baya gecmis msjinizin uzerinden ama bizde suan ayni durumdayiz 5 aylik bebegim hep elde carsafta uyuyor bir yol bulamiyoruz kurtukmak icin ssiz ne yaptiniz nasil biraktirdiniz

Meraba siz nasil biraktirdiniz carsafi

Siz nasil kurtuldunuz carsaftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…