• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini ölüme terk etmekle suçlanan kadına müebbet hapis cezası!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Küçük bebeğini evde bırakarak tatile giden ve 9 gün eve gelmeyerek ölümüne neden olmakla suçlanan Seçil Müge Doğanay müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
bebegini_olduren_anne.jpg

RADİKAL – Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde oturan ve geçtiğimiz yıl, bebeğini evde yalnız bırakıp tatile çıkıp günlerce eve uğramayarak ölümüne neden olmakla suçlanan, öğretmen Seçil Müge Doğanay’ın yargılanması tamamlandı.

Doğanay, Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında hapis cezasına çarptırıldı.

Radikal

Bebebeği arkadaşına emanet ettiğini söylüyordu o noldu acaba... Kızlar düşünsenizde bizler bu haberi de gördük yaaa...

Bebebeği arkadaşına emanet ettiğini söylüyordu o noldu acaba... Kızlar düşünsenizde bizler bu haberi de gördük yaaa...
psikolojik testlerden geçmiştir..bak yabancılar prezervatif veriyor çocuklarına diye kınıyorlar..böylemi olsun:KK12:buna gelene dek çok eksik varda:KK12:

yok yok:KK43::KK43::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:evde bırakmış kendi kendine
evet öyle dendi de kendisi ben bırakmadım arkadaşıma emanet ettim diyordu, mahkeme kararına bakılırsa öyle yapmamış, bırakmış, ayyy cry inan ince detay düşündüm mü, kalbime bir ağrı giriyor, dayanamıyorum artık bu haberler, özellikle bebek ve çocuklarla ilgili olanlara

evet öyle dendi de kendisi ben bırakmadım arkadaşıma emanet ettim diyordu, mahkeme kararına bakılırsa öyle yapmamış, bırakmış, ayyy cry inan ince detay düşündüm mü, kalbime bir ağrı giriyor, dayanamıyorum artık bu haberler, özellikle bebek ve çocuklarla ilgili olanlara
melek olmuştur bebek :KK42:..ben bakmıyorum haberlere çok canım..:KK43:

Çocuklar konusunda bende hassasım o yüzdende katı düşünüyorum, insanlara çocuk yapın çocuk yapın deniyor, genç nüfus artsın isteniyor ama bence evli çiftler çocuk sahibi olmadan önce bazı psikolojik testlerden geçirilmeli ve bu zorunlu olmalı, yine zorunlu ebeveyn kursları açılmalı, gitmeyen çocuğu unutsun. Ebeveyn vasfı olmayan, şiddet, pedofili vb sorunları olanların üremesi engellenmeli.

Bekarlar ne olacak deniyorsa, herşeylerimiz sistemlerde kayıtlı, bir kadın hamile kaldığından itibaren sağlık sisteminde gebeliği kayda geçiyor, bebek doğunca sosyal hizmetler ve sağlık bakanlığı anne-bebek ev ziyaretleri yapıp her ay rutin kontroller yapmalı.
Annenin fiziksel ve psikolojik sağlığı, bebeğin gelişimi herşey gözetim altında olmalı, anne bebeğe bakmakta ehil değilse doktor heyetince karara bağlanıp bebeğe devlet sahip çıkmalı, o arada anne iyi bir ebeveyn olma kurslarına gönderilmeli, rehabilite edilmeli, aynı heyet anneye onay verirse çocuk anneye denetimli olarak teslim edilmeli.

Yazık yani, 2 dakikalık ihtiraslar için bebekler ya çöp konteynırlarında ya da böyle evlerde yalnız bırakılarak ölüme terk ediliyor.
İstenmeyen gebelikler, bebeklere çocuklara uygulanan şiddet, taciz günah ya.

Yeni nesli de şiddetle, taciz, tecavüz, terk etme gibi travmalarla heba ediyoruz.
Bizim sağlıklı düşünen, ruhsal açıdan sağlıklı ebeveynlerce yetiştirilmiş gençlere ihtiyacımız var.

Back