Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm için mi yazdınız teşekkür ederim 3 yaşında kızım 3 aylıkken ateşsiz havale geçirmişti eeg çekimi olacak uykuda genelde ilaçsız uyıtuyorduk kendi uykusunda ama artık büyüdü kablo falan yapıştırılınca uyanıyor ve sonuç düzgün çıkmıyor. Eğer bu sonuç temiz çıkarsa ilacımızı Bırakcaz İnşaAllahCok gecmis olsun bilgim yok. Neden mr çekilecek bebeginize
10 haftalıkken genel anestezi altında beyin ve göz MR'ı çekildi oğlumunKimse Bişey yazmamış bilgisi olan yazabilir mi kloralhidrat verilip eeg çekimi olacak kızıma ama çok korkuyorum uyanmada sıkıntı olmaz İnşaAllah
Cok gecmis olsun. Insallah tertemiz cikarBnm için mi yazdınız teşekkür ederim 3 yaşında kızım 3 aylıkken ateşsiz havale geçirmişti eeg çekimi olacak uykuda genelde ilaçsız uyıtuyorduk kendi uykusunda ama artık büyüdü kablo falan yapıştırılınca uyanıyor ve sonuç düzgün çıkmıyor. Eğer bu sonuç temiz çıkarsa ilacımızı Bırakcaz İnşaAllah
Çok geçmiş olsun 3 aylıkken kızımın da mr çekildi anestezili o zaman yoğun bakımdaydı gözüm Bişey görmüyordu birde kalp hastasıydı ameliyat olacaktı saturasyonu düşüyordu anestezi alınca anestezi dru çekmemişti emarı yoğun bakım dru ben uyuturum kendi ilaçlarımızla deyip uyutmuştu. 4 aylıkken açık kalp ameliyatı oldu çok şükür oksijeni düzeldi10 haftalıkken genel anestezi altında beyin ve göz MR'ı çekildi oğlumun
Amin İnşaAllahCok gecmis olsun. Insallah tertemiz cikar
Sağ olun. Size de çok geçmiş olsun. Bunu da sağ salim atlatır inşallahÇok geçmiş olsun 3 aylıkken kızımın da mr çekildi anestezili o zaman yoğun bakımdaydı gözüm Bişey görmüyordu birde kalp hastasıydı ameliyat olacaktı saturasyonu düşüyordu anestezi alınca anestezi dru çekmemişti emarı yoğun bakım dru ben uyuturum kendi ilaçlarımızla deyip uyutmuştu. 4 aylıkken açık kalp ameliyatı oldu çok şükür oksijeni düzeldi
Benim oğlum girdş mr a 20 aylıktı çok şükür bir sıkıntı olmadıkloralhidrat (uyku ilacı) bu ilacı daha önce kullanan oldu mu? Olduysa biraz anlatabilir misiniz?
Yada daha önce bebeğini mr çektiren tecrübelerini paylasabilir mi? Çekildiğinde kaç aylikti
Sağ olun. Size de çok geçmiş olsun. Bunu da sağ salim atlatır inşallah
Ağızdan mı verdiniz yoksa fitil olarak mıBenim oğlum girdş mr a 20 aylıktı çok şükür bir sıkıntı olmadı