Bebeğini MR çektiren

miray6409

✨Oğluşummm♥♥
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
459
304
kloralhidrat (uyku ilacı) bu ilacı daha önce kullanan oldu mu? Olduysa biraz anlatabilir misiniz?
Yada daha önce bebeğini mr çektiren tecrübelerini paylasabilir mi? Çekildiğinde kaç aylikti

Kimse Bişey yazmamış bilgisi olan yazabilir mi kloralhidrat verilip eeg çekimi olacak kızıma ama çok korkuyorum uyanmada sıkıntı olmaz İnşaAllah 😔

Cok gecmis olsun bilgim yok. Neden mr çekilecek bebeginize
Bnm için mi yazdınız teşekkür ederim 3 yaşında kızım 3 aylıkken ateşsiz havale geçirmişti eeg çekimi olacak uykuda genelde ilaçsız uyıtuyorduk kendi uykusunda ama artık büyüdü kablo falan yapıştırılınca uyanıyor ve sonuç düzgün çıkmıyor. Eğer bu sonuç temiz çıkarsa ilacımızı Bırakcaz İnşaAllah 🤲

Bnm için mi yazdınız teşekkür ederim 3 yaşında kızım 3 aylıkken ateşsiz havale geçirmişti eeg çekimi olacak uykuda genelde ilaçsız uyıtuyorduk kendi uykusunda ama artık büyüdü kablo falan yapıştırılınca uyanıyor ve sonuç düzgün çıkmıyor. Eğer bu sonuç temiz çıkarsa ilacımızı Bırakcaz İnşaAllah 🤲
Cok gecmis olsun. Insallah tertemiz cikar

10 haftalıkken genel anestezi altında beyin ve göz MR'ı çekildi oğlumun
Çok geçmiş olsun 3 aylıkken kızımın da mr çekildi anestezili o zaman yoğun bakımdaydı gözüm Bişey görmüyordu birde kalp hastasıydı ameliyat olacaktı saturasyonu düşüyordu anestezi alınca anestezi dru çekmemişti emarı yoğun bakım dru ben uyuturum kendi ilaçlarımızla deyip uyutmuştu. 4 aylıkken açık kalp ameliyatı oldu çok şükür oksijeni düzeldi

Çok geçmiş olsun 3 aylıkken kızımın da mr çekildi anestezili o zaman yoğun bakımdaydı gözüm Bişey görmüyordu birde kalp hastasıydı ameliyat olacaktı saturasyonu düşüyordu anestezi alınca anestezi dru çekmemişti emarı yoğun bakım dru ben uyuturum kendi ilaçlarımızla deyip uyutmuştu. 4 aylıkken açık kalp ameliyatı oldu çok şükür oksijeni düzeldi
Sağ olun. Size de çok geçmiş olsun. Bunu da sağ salim atlatır inşallah

Biz bugün eeg çekimi için gittik asla içmedi kızım ilacı mamaya katmıştık Allah'tan ki gece hiç uyutmadım da uyudu şükür çekim yapılabildi çocuklar çok aksi oluyorlar ilacın tadına baktım zehir gibi mamayla açtım tadını ama yok aşırı uykusu vardı huysuzlandı yeme normalde de uyku sıkıştırınca yemiyor.

X