• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini mikrodalga fırına koydu

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
ABD'nin California Eyaleti'nde yaşayan bir kadın, insanı dehşete düşürecek bir suçla hakim karşısına çıktı
fft2mm7383098.jpg

3 erkek çocuk sahibi olan 34 yaşındaki Ka Yang, 4’üncü çocuğu olan 1.5 aylık kızı Mirabelle’i mikrodalga fırına koydu. Vücudunda oluşan ağır yanıklar nedeniyle hayatını kaybeden kızı için ambulans çağıran Yang önce, “Sara krizi geçirdim. Kendimde değildim” dese de, sonra kızını kasten öldürdüğünü itiraf etti.
fft31_mf7383084.Jpeg

Jüri tarafından suçlu bulunan Yang’nın 26 yıl mı yoksa müebbet cezası mı alacağına gelecek ay karar verilecek.http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Bebegini-mikrodalga-firinda-pisirdi.htm?ArticleID=311748

Allah cezanı veresice pis mahlukat ne istedin masumdan bari bir yurda bıraksaydın

anne olamayacaktın 4 tane çocuk niye doğurdun böyleleri kısırlaştırılmalı

ABD'nin California Eyaleti'nde yaşayan bir kadın, insanı dehşete düşürecek bir suçla hakim karşısına çıktı
fft2mm7383098.jpg

3 erkek çocuk sahibi olan 34 yaşındaki Ka Yang, 4’üncü çocuğu olan 1.5 aylık kızı Mirabelle’i mikrodalga fırına koydu. Vücudunda oluşan ağır yanıklar nedeniyle hayatını kaybeden kızı için ambulans çağıran Yang önce, “Sara krizi geçirdim. Kendimde değildim” dese de, sonra kızını kasten öldürdüğünü itiraf etti.
fft31_mf7383084.Jpeg

Jüri tarafından suçlu bulunan Yang’nın 26 yıl mı yoksa müebbet cezası mı alacağına gelecek ay karar verilecek.http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Bebegini-mikrodalga-firinda-pisirdi.htm?ArticleID=311748
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

ya bu kadın müebbet alsa ne olur olan o yavrucağa olmuş,cani pislik bunuda atsınlar bir fırına yaşattığını yaşamadan ölmesin

Gozlere baksana tam bir yilan.allahim isteyeni neden aratirsin da istemeyene dolu dolu verirsin ...

Bir insanın özellikle de bir annenin özellikle de kendi çocuğuna yapacağı şey değil.
Hem de 3 tane doğurmuş bu psikolojiyle.

Back