Doğumdan beri mama kullaniyoruz ilk Aptamille başladm gaz yaptı sma kabız yaptı hipp organik keçi sütu bazli olanı kullanıyorum cidden çok memnun kaldımBebeğim doğduğundan beri meme tutmadı ve mamaya geçtik mecburen. Bebeğim kolik bir bebek birçok mama değiştik. Mama ile besleyrn anneler siz hangi mamayı tercih ediyorsunuz
Benim bebeğim 10 güne 3 aylık olacak 90cc yiyor hatta bazen biberonu çekince ağlıyor kilosu gelişimi iyi diyor doktor istedikçe ver doyunca bırakır diyor doktorlar ondan sizinki az gibi geldi bana. Aptamil çok gaz yaptığını duydum bizde sma optipro kullanıyorduk çocuk gazdan 1 hafta hergün hastanelikti. Sma nın gaz yapmayan comfort maması varmış uzun süredir onu kullanıyoruz bizdeAynı benim sorunlarım . Hangi mama daha iyisi bebegim 5 aylık olucak 90 cc mama yiyor. Bu normalmi ? Aptamil kullanıyorum ama degistiricem
Mamayla alakalı olabilirmi acaba az yemesi ? Bitiyor zaten aptamil yarına falan hangi mamayi kullanıyım bilmiyorumBenim bebeğim 10 güne 3 aylık olacak 90cc yiyor hatta bazen biberonu çekince ağlıyor kilosu gelişimi iyi diyor doktor istedikçe ver doyunca bırakır diyor doktorlar ondan sizinki az gibi geldi bana. Aptamil çok gaz yaptığını duydum bizde sma optipro kullanıyorduk çocuk gazdan 1 hafta hergün hastanelikti. Sma nın gaz yapmayan comfort maması varmış uzun süredir onu kullanıyoruz bizde
Yani 5 aylık bir bebek için günlük beslenme miktarına bakarsanız 90 çok çok az bence 90 yediğinde doyuyormu peki hiçbir açlık belirtisi göstermiyormu daha?Mamayla alakalı olabilirmi acaba az yemesi ? Bitiyor zaten aptamil yarına falan hangi mamayi kullanıyım bilmiyorum
Şöyle söyleyim , doyuyor ara sira 120 cc yapıyorum onu bile sonuna kadar yemiyor dil yardımiypa biberonu dışarıya cikartiyor , başın sağa sola donduruyor . Sanirim aptamil tadi şekerli oldugu icin cabuk doyuyor , ama şimdi hangi mamayi kullanmam gerekir bilmiyorum ,kabizlik yapmayan , iştah açanYani 5 aylık bir bebek için günlük beslenme miktarına bakarsanız 90 çok çok az bence 90 yediğinde doyuyormu peki hiçbir açlık belirtisi göstermiyormu daha?
Kabizlik yapmadi mi ? Acaba bende mi kullansam iştah açarmi o mama ?Benim oğlum 4 aylık hem anne sütü hem de mama yiyor , sütüm yetmiyor malesef , hipp kullandık gaz ve kabızlık yaptı , aptamile geçtik sanırım ona alışınca o da kabızlık yapmaya başladı, doktorumuz Bebelac Gold önerdi şimdilik memnunum
Bence bi deneyin ama anladığım kadarıyla uzun süre aynı mamayı kullanmamak lazım , bağırsakları alışınca yine kabızlık ve gaz yapabilir mamalar , doktorun önerdiklerini sırayla kullanıcam benKabizlik yapmadi mi ? Acaba bende mi kullansam iştah açarmi o mama ?
Doktora sordum hepsi ayni dedi . Kafam karişik akşama yeni bir mama almam gerekiyor kaldım boyle hangisini alsam da iştah açsa kabiz yapmasaBence bi deneyin ama anladığım kadarıyla uzun süre aynı mamayı kullanmamak lazım , bağırsakları alışınca yine kabızlık ve gaz yapabilir mamalar , doktorun önerdiklerini sırayla kullanıcam ben
Bende 2 3 sefer bebelac gold aldm çok kişi memnun olduğu için ama mama suda çözünmüyor her aldığım paket aynı şekildeydi tarihi olmasına rağmen her sıcaklıkta denedim ama çözünmüyor diye ondan vazgeçtim benBenim oğlum 4 aylık hem anne sütü hem de mama yiyor , sütüm yetmiyor malesef , hipp kullandık gaz ve kabızlık yaptı , aptamile geçtik sanırım ona alışınca o da kabızlık yapmaya başladı, doktorumuz Bebelac Gold önerdi şimdilik memnunum
Benim duyduğum kadarıyla sürekli mama değiştirmek iyi değil kabızlık yapıyor bende öyle duydum her mamanın alışma süreci ve içeriği olduğundan bebekte farklı etkiler yaratıyorBence bi deneyin ama anladığım kadarıyla uzun süre aynı mamayı kullanmamak lazım , bağırsakları alışınca yine kabızlık ve gaz yapabilir mamalar , doktorun önerdiklerini sırayla kullanıcam ben
Ben kaşıkla baya karıştırıyorum biberonu sallamak yerine , erime problemi yaşamadımBende 2 3 sefer bebelac gold aldm çok kişi memnun olduğu için ama mama suda çözünmüyor her aldığım paket aynı şekildeydi tarihi olmasına rağmen her sıcaklıkta denedim ama çözünmüyor diye ondan vazgeçtim ben
İşte herkes başka bişey söyliyor ama benim oğlumdaki deneyimim alıştığında iyi gelmediği yönünde oldu , ama her bebek farklıdır tabikiBenim duyduğum kadarıyla sürekli mama değiştirmek iyi değil kabızlık yapıyor bende öyle duydum her mamanın alışma süreci ve içeriği olduğundan bebekte farklı etkiler yaratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?