Bebeğini Mama ile besleyen Anneler

aysenaz44

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2023
22
2
6
23
Bebeğim doğduğundan beri meme tutmadı ve mamaya geçtik mecburen. Bebeğim kolik bir bebek birçok mama değiştik. Mama ile besleyrn anneler siz hangi mamayı tercih ediyorsunuz

Aynı benim sorunlarım . Hangi mama daha iyisi bebegim 5 aylık olucak 90 cc mama yiyor. Bu normalmi ? Aptamil kullanıyorum ama degistiricem

Bebeğim doğduğundan beri meme tutmadı ve mamaya geçtik mecburen. Bebeğim kolik bir bebek birçok mama değiştik. Mama ile besleyrn anneler siz hangi mamayı tercih ediyorsunuz
Doğumdan beri mama kullaniyoruz ilk Aptamille başladm gaz yaptı sma kabız yaptı hipp organik keçi sütu bazli olanı kullanıyorum cidden çok memnun kaldım

Aynı benim sorunlarım . Hangi mama daha iyisi bebegim 5 aylık olucak 90 cc mama yiyor. Bu normalmi ? Aptamil kullanıyorum ama degistiricem
Benim bebeğim 10 güne 3 aylık olacak 90cc yiyor hatta bazen biberonu çekince ağlıyor kilosu gelişimi iyi diyor doktor istedikçe ver doyunca bırakır diyor doktorlar ondan sizinki az gibi geldi bana. Aptamil çok gaz yaptığını duydum bizde sma optipro kullanıyorduk çocuk gazdan 1 hafta hergün hastanelikti. Sma nın gaz yapmayan comfort maması varmış uzun süredir onu kullanıyoruz bizde

Mamayla alakalı olabilirmi acaba az yemesi ? Bitiyor zaten aptamil yarına falan hangi mamayi kullanıyım bilmiyorum

Benim oğlum 4 aylık hem anne sütü hem de mama yiyor , sütüm yetmiyor malesef , hipp kullandık gaz ve kabızlık yaptı , aptamile geçtik sanırım ona alışınca o da kabızlık yapmaya başladı, doktorumuz Bebelac Gold önerdi şimdilik memnunum

Yani 5 aylık bir bebek için günlük beslenme miktarına bakarsanız 90 çok çok az bence 90 yediğinde doyuyormu peki hiçbir açlık belirtisi göstermiyormu daha?
Şöyle söyleyim , doyuyor ara sira 120 cc yapıyorum onu bile sonuna kadar yemiyor dil yardımiypa biberonu dışarıya cikartiyor , başın sağa sola donduruyor . Sanirim aptamil tadi şekerli oldugu icin cabuk doyuyor , ama şimdi hangi mamayi kullanmam gerekir bilmiyorum ,kabizlik yapmayan , iştah açan

Kabizlik yapmadi mi ? Acaba bende mi kullansam iştah açarmi o mama ?

Bence bi deneyin ama anladığım kadarıyla uzun süre aynı mamayı kullanmamak lazım , bağırsakları alışınca yine kabızlık ve gaz yapabilir mamalar , doktorun önerdiklerini sırayla kullanıcam ben
Doktora sordum hepsi ayni dedi . Kafam karişik akşama yeni bir mama almam gerekiyor kaldım boyle hangisini alsam da iştah açsa kabiz yapmasa

Bende 2 3 sefer bebelac gold aldm çok kişi memnun olduğu için ama mama suda çözünmüyor her aldığım paket aynı şekildeydi tarihi olmasına rağmen her sıcaklıkta denedim ama çözünmüyor diye ondan vazgeçtim ben

Bence bi deneyin ama anladığım kadarıyla uzun süre aynı mamayı kullanmamak lazım , bağırsakları alışınca yine kabızlık ve gaz yapabilir mamalar , doktorun önerdiklerini sırayla kullanıcam ben
Benim duyduğum kadarıyla sürekli mama değiştirmek iyi değil kabızlık yapıyor bende öyle duydum her mamanın alışma süreci ve içeriği olduğundan bebekte farklı etkiler yaratıyor

Gaz damlaları var piyasada, doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz. Bir de gaz için masaj videoları var onları da izleyebilirsiniz.

Ben kaşıkla baya karıştırıyorum biberonu sallamak yerine , erime problemi yaşamadım

Benim duyduğum kadarıyla sürekli mama değiştirmek iyi değil kabızlık yapıyor bende öyle duydum her mamanın alışma süreci ve içeriği olduğundan bebekte farklı etkiler yaratıyor
İşte herkes başka bişey söyliyor ama benim oğlumdaki deneyimim alıştığında iyi gelmediği yönünde oldu , ama her bebek farklıdır tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…