Ben varım canım hem de 2 kere düşük yaptımm ödüm kopuyor allah korusun 3.olur mu diye acaba nasıl yenicez o korkuyuKızlar ilk 3 ay içinde düşük yaşayan yokmu?
Geçmiş olsun canımBen varım canım hem de 2 kere düşük yaptımm ödüm kopuyor allah korusun 3.olur mu diye acaba nasıl yenicez o korkuyu
İstedi canım bi dünya test ameliyat hepsini yaptım takdir emir allahtan elimden geleni yaptım bakalım.. kromozom testi kan pıhtılaşması testi rahim filmi. 2 defa histereskopi hormon testleri hepsini yaptırdıkGeçmiş olsun canımpeki doktor araştırmak için test istedimi ? ben daha gitmedim görüşmeye ..
İnş bu kez sağlıklı devam eder cnm, peki sorun çıktımı herhangi birinde?İstedi canım bi dünya test ameliyat hepsini yaptım takdir emir allahtan elimden geleni yaptım bakalım.. kromozom testi kan pıhtılaşması testi rahim filmi. 2 defa histereskopi hormon testleri hepsini yaptırdık
Rahimde kürtaj sonucu oluşan bi yapışıklık varmış histereskopi yapıldı bunun dışında bir sikinti yok canım şükürİnş bu kez sağlıklı devam eder cnm, peki sorun çıktımı herhangi birinde?
Sorun olmamasına sevindim, yapışıklık nasıl anlaşılıyor? Histereskopi yapılmak zorundamı?Rahimde kürtaj sonucu oluşan bi yapışıklık varmış histereskopi yapıldı bunun dışında bir sikinti yok canım şükür
Rahim filmiyle anlaşıldı canım.hatta filmde hafif bi yapışıklık görünüyordu.histereskopide yapışıklığın çok fazla olduğunu söyledi bu kadarını beklemiyordum dedi doktor hatta spiral takıldı 2 ay kalacak tekrar rahim filmi giderildiyse o yapışıklık transfer yoksa tekrar histereskopi.. iş uzun canım ya rabbim kolaylık versin eylül başından beri uğraşıyoruzSorun olmamasına sevindim, yapışıklık nasıl anlaşılıyor? Histereskopi yapılmak zorundamı?
Bende korktum şimdi neler neler çıkıyo, rahim filmindende korkuyorum bir kere yaptırdım umarım gerek kalmaz tekrarRahim filmiyle anlaşıldı canım.hatta filmde hafif bi yapışıklık görünüyordu.histereskopide yapışıklığın çok fazla olduğunu söyledi bu kadarını beklemiyordum dedi doktor hatta spiral takıldı 2 ay kalacak tekrar rahim filmi giderildiyse o yapışıklık transfer yoksa tekrar histereskopi.. iş uzun canım ya rabbim kolaylık versin eylül başından beri uğraşıyoruz
İnş canım kasım sonu gidicem bir aksilik olmazsa ocak ortası transfer[/QUOTE]TE="gamer123, post: 43325801, member: 686109"]Bende korktum şimdi neler neler çıkıyo, rahim filmindende korkuyorum bir kere yaptırdım umarım gerek kalmaz tekrarbende bir an önce başlamak istiyorum ama doktorla görüşmedim daha.. Umarım yapışıklık düzelir bir an önce, aralıktamı başlıycak tedavin cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?