• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini kaybedip tekrar sağlıklı bebeği olanlar yardım ???

gamer123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
514
194
53
42
Kızlar bebeğimin kesesi küçüktü bebek normaldi ve 8. haftada kalbi durdu, çok üzgünüm ve ben ikinci denemede aynı sorundan korkuyorum :( ikinci denemede sağlıklı bebeği olanlar yazarsa sevinirim ???

Aynı korkuyu ben de yaşıyorum. Acaba bir sorun mu var. Tekrar denersem aynı şeyleri yaşar miyim diye düşünüp duruyorum

Geçmiş olsun canım :KK43: peki doktor araştırmak için test istedimi ? ben daha gitmedim görüşmeye ..
İstedi canım bi dünya test ameliyat hepsini yaptım takdir emir allahtan elimden geleni yaptım bakalım.. kromozom testi kan pıhtılaşması testi rahim filmi. 2 defa histereskopi hormon testleri hepsini yaptırdık

İstedi canım bi dünya test ameliyat hepsini yaptım takdir emir allahtan elimden geleni yaptım bakalım.. kromozom testi kan pıhtılaşması testi rahim filmi. 2 defa histereskopi hormon testleri hepsini yaptırdık
İnş bu kez sağlıklı devam eder cnm, peki sorun çıktımı herhangi birinde?

Sorun olmamasına sevindim, yapışıklık nasıl anlaşılıyor? Histereskopi yapılmak zorundamı?
Rahim filmiyle anlaşıldı canım.hatta filmde hafif bi yapışıklık görünüyordu.histereskopide yapışıklığın çok fazla olduğunu söyledi bu kadarını beklemiyordum dedi doktor hatta spiral takıldı 2 ay kalacak tekrar rahim filmi giderildiyse o yapışıklık transfer yoksa tekrar histereskopi.. iş uzun canım ya rabbim kolaylık versin eylül başından beri uğraşıyoruz

Rahim filmiyle anlaşıldı canım.hatta filmde hafif bi yapışıklık görünüyordu.histereskopide yapışıklığın çok fazla olduğunu söyledi bu kadarını beklemiyordum dedi doktor hatta spiral takıldı 2 ay kalacak tekrar rahim filmi giderildiyse o yapışıklık transfer yoksa tekrar histereskopi.. iş uzun canım ya rabbim kolaylık versin eylül başından beri uğraşıyoruz
Bende korktum şimdi neler neler çıkıyo, rahim filmindende korkuyorum bir kere yaptırdım umarım gerek kalmaz tekrar :( bende bir an önce başlamak istiyorum ama doktorla görüşmedim daha.. Umarım yapışıklık düzelir bir an önce, aralıktamı başlıycak tedavin cnm ?

TE="gamer123, post: 43325801, member: 686109"]Bende korktum şimdi neler neler çıkıyo, rahim filmindende korkuyorum bir kere yaptırdım umarım gerek kalmaz tekrar :KK43: bende bir an önce başlamak istiyorum ama doktorla görüşmedim daha.. Umarım yapışıklık düzelir bir an önce, aralıktamı başlıycak tedavin cnm ?[/QUOTE]
İnş canım kasım sonu gidicem bir aksilik olmazsa ocak ortası transfer

TE="gamer123, post: 43325801, member: 686109"]Bende korktum şimdi neler neler çıkıyo, rahim filmindende korkuyorum bir kere yaptırdım umarım gerek kalmaz tekrar :KK43: bende bir an önce başlamak istiyorum ama doktorla görüşmedim daha.. Umarım yapışıklık düzelir bir an önce, aralıktamı başlıycak tedavin cnm ?
İnş canım kasım sonu gidicem bir aksilik olmazsa ocak ortası transfer[/QUOTE]
İnş hayırlısıyla güzel sonuçlanır tedavin cnm

Kızlar ben test yaptırdım kan pıhtılaşma sorunu çıktı düşüğünüz varsa mutlaka test yaptırın :(

Back