Ben gebeligimide cok erken fark ettim yedi günlüktü ona bebek diyemeyiz fakat hissettim ilk once kanda cikmadi sonra deger yukselmeye basladi ve sonra birden dustu dun doktora gittim dusuk yapiyorsun dedi bugun kanamam basladi belim cok fena agriyor
Üzüldüm çok geçmiş olsun ben aşırı bi bel ağrısı hatırlamıyorum kanamam olduğu zamanlar fakat kürtajdan sonra çok ağrım olmuştu'sana müdahale etmediler mi ?
Bi sene sonra korunmak zorunda kaldik bu rubella virüsü hemen vücudumdan gitmedi malesef bir sene takip edildim tam tahlilim temiz cikti ertesi gunu denedik ogun bebek tutmus ama malesef bana tutunamadi doktorum hic bisey yapamayiz saglikli olsa sana tutunurdu dedi
Kimyasal olmus.Hic mudahaleye gerek kalmamasi daha iyi olmus senin adina.Insallah en kisa zamanda kalirsin tekrar.Agrin normaldir.Cok buyuk olmasada sonucta vucudun dengesi.
2 ay korun en azından 6 ay çok uzun bana dr 2 regl dönemi demişti ki sen kürtaj olmamışsın daha kısa olabilir.Evet sağlıklı gebelikte düşük olmuyor kısmet Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin