- 31 Aralık 2024
- 12
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi psikolojikdanismannisa
-
10 günlük bebeğe biberon vermeyin. Sütünüzü sağıyorsanız da şırınga ile vermeyi deneyin. Daha çok küçük alışır göğüsünüze. Ama biberon verirseniz hiç almaz sürekli sağarak vermek yorucu olurMerhaba hanımlar. 10 günlük bebeğime memeyi kabul ettiremedik ve bir yenilgi ile biberonlu hayata geçişi kabul ettim. Sütümü sağıp veriyorum. Bildiğiniz üzere biberonlu bir anne olarak hayat oldukça zor.
Sizin bu süreci kolaylaştırma önerileriniz neler? Dışarı çıkarken nasıl hazırlık yapıyorsunuz? Tavsiye edebileceğiniz her şeye açığım. Lohusayım ve depresyon eşiğindeyim lütfen
Gerçekten çok denedik ama bebek mememi kavrayamıyor. Biberon kaşıkla da beslenmek istemiyor. Eliyle itip ağlamaktan canı çıkıyor10 günlük bebeğe biberon vermeyin. Sütünüzü sağıyorsanız da şırınga ile vermeyi deneyin. Daha çok küçük alışır göğüsünüze. Ama biberon verirseniz hiç almaz sürekli sağarak vermek yorucu olur
Benim meme ucum olmadığı için kavrayamıyordu memeyi silikon meme ucu aldım onunla emziriyordum deneyebilirsiniz. Kaşık biberonla mama veriyordum ama zordu, 1 aylık olduktan sonra ben de biberona geçtim como tomo kullanıyorum.Gerçekten çok denedik ama bebek mememi kavrayamıyor. Biberon kaşıkla da beslenmek istemiyor. Eliyle itip ağlamaktan canı çıkıyor
Dışarı çıkarken nasıl hazırlık yapıyordunuz? Malum süt soğuyabilir...Benim meme ucum olmadığı için kavrayamıyordu memeyi silikon meme ucu aldım onunla emziriyordum deneyebilirsiniz. Kaşık biberonla mama veriyordum ama zordu, 1 aylık olduktan sonra ben de biberona geçtim como tomo kullanıyorum.
10 günlük bebek eliyle nasıl itiyor?Gerçekten çok denedik ama bebek mememi kavrayamıyor. Biberon kaşıkla da beslenmek istemiyor. Eliyle itip ağlamaktan canı çıkıyor
Silikon uçla deniyorum ama bebek sürekli kıpırdadığı için silikonu sürekli kaydırıyor. Farklı farklı silikonlar da denedim. Bir de silikonla bile olsa ucunu kavrıyor bu da yanlış emme olduğundan bebek sütü çekemıyor.10 günlük bebek eliyle nasıl itiyor?
Benim göğüs ucum yoktu silikon uç kullanmıştım güzel kavrıyordu sonra bıraktırdım. Sağıp vermek gerçekten son çareniz olsun bebeği aç bırakmayın yine ama sütünüz varsa göğsünüzden emsin çok zorluk çekersiniz. Silikon uçla Bi deneyin
Emzirme yastığı alın, bebeği konumlandırın. Sonra elinizle silikon ucu tutun ki kaymasın. Emin olun çekecektir. Ben wee baby kullandım çok rahattı. Ucunu kavrıyor olabilir ama göğsünüzden emsin emin olun göğüs ucum hiç yoktu 3 ay onlarla emzirdim sonra bıraktırdım meme ucum hala yok ama kavrıyor artık. İnanın sağım yaparak vermekten iyidir. Silikonun kayması normal göğüs ucu değil sonuçta ama siz galiba sağarak vermeyi kafaya koymuşsunuz. İnanın çok zor. Hele geceleri daha zor. Bebek daha 10 günlük alıştırmaya çalışın. Biberona yönelmeyin. İnanın sürekli sağarak vermek sizi yıpratır.Silikon uçla deniyorum ama bebek sürekli kıpırdadığı için silikonu sürekli kaydırıyor. Farklı farklı silikonlar da denedim. Bir de silikonla bile olsa ucunu kavrıyor bu da yanlış emme olduğundan bebek sütü çekemıyor.
Anne sütünün oda sıcaklığında olması yeterli mama vermiyorsanız eğer, poşetteki süt için termosda su alıyordum yanıma biraz onun içinde ısıtıp biberona döküp veriyordum.Dışarı çıkarken nasıl hazırlık yapıyordunuz? Malum süt soğuyabilir...
Üstte tavsiye edilmiş zaten emzirme yastığı edinin mutlaka ben silikon uçla yoğunbakım sandalyelerinde emziriyordum düşünün :) bir süre memenizi alttan tutarak tam kavramasını sağlayın silikonu sonra zaten büyüdükçe kendisi kavramaya başlayacak.Silikon uçla deniyorum ama bebek sürekli kıpırdadığı için silikonu sürekli kaydırıyor. Farklı farklı silikonlar da denedim. Bir de silikonla bile olsa ucunu kavrıyor bu da yanlış emme olduğundan bebek sütü çekemıyor.
Sizin de mi kayıyordu? Çok sinirli bir bebek kavrayamayınca ağlamaktan heder ediyor kendini. Bir Allah'ın kulu yardım edemiyor şu memeye tutturmaya. İnanın ben de istemiyorum biberon. Ama 4 saat emmedi çocuk her gün aynı. Tutturdak ucundan emiyor o da yetmiyor sanırım. Asla doyuramıyorum.Emzirme yastığı alın, bebeği konumlandırın. Sonra elinizle silikon ucu tutun ki kaymasın. Emin olun çekecektir. Ben wee baby kullandım çok rahattı. Ucunu kavrıyor olabilir ama göğsünüzden emsin emin olun göğüs ucum hiç yoktu 3 ay onlarla emzirdim sonra bıraktırdım meme ucum hala yok ama kavrıyor artık. İnanın sağım yaparak vermekten iyidir. Silikonun kayması normal göğüs ucu değil sonuçta ama siz galiba sağarak vermeyi kafaya koymuşsunuz. İnanın çok zor. Hele geceleri daha zor. Bebek daha 10 günlük alıştırmaya çalışın. Biberona yönelmeyin. İnanın sürekli sağarak vermek sizi yıpratır.
Evet aldım ama ilerleyemedik10 gün pes etmek için erken değil mi, danışmanlık aldınız mı emzirmeyle alakalı? Daha çenesi bile minnak tutmakta zorlanıyodur
Neyse biberon da öcü değil tabii ki o ayrı ama lohusa kafasıyla her şey çok negatif, her şey çok "olmaz" görünebiliyor. Olduğu zamanlar da çok fazla, onu söylemek istedim
Kayıyordu. Benimki de sinirli Bi bebekti. Alsında silikon uçtan çekebiliyorlar sütü ama siz biberon verdiyseniz ordan gelen akışı beğenmiyodur ondan olabilir. 4 saat aç bırakmayın daha çok küçük sarılık olur.Sizin de mi kayıyordu? Çok sinirli bir bebek kavrayamayınca ağlamaktan heder ediyor kendini. Bir Allah'ın kulu yardım edemiyor şu memeye tutturmaya. İnanın ben de istemiyorum biberon. Ama 4 saat emmedi çocuk her gün aynı. Tutturdak ucundan emiyor o da yetmiyor sanırım. Asla doyuramıyorum.
İşte mecbur biberon vermek zorunda kaldımKayıyordu. Benimki de sinirli Bi bebekti. Alsında silikon uçtan çekebiliyorlar sütü ama siz biberon verdiyseniz ordan gelen akışı beğenmiyodur ondan olabilir. 4 saat aç bırakmayın daha çok küçük sarılık olur.
Dualarım seninleİşte mecbur biberon vermek zorunda kaldımÇok dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?