Bebeğini biberonla besleyen anneler dikkat!

61nurcan61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
12
0
36
Trabzon
Sevgili an nişler ben düştüm bu hataya siz düşmeyin.benim bebişi ben doğduğundan beri mama veriyorum cok sık olmasada.sütüm yetreli gelmıyordu.şimdi 5 aylık işe başladığım için 4,ayından sonra daha sık devam sütü vermeye başladık biberonla tabi.ve şimdi daha göğsümü almıyor.gece uyuyorken uyku sersemı alıyor ama uyanıkken acıkada almıyor çok uzuluyorum.siz yaşamayın inş.
Medela nın bır bıberonu varmış calme anne göğsü gibi bebek çektikçe gelıyormuş.bıraz pahalı ama istyesenız arastırın.
Bu arada kadınlar gununuz kutlu olsun:)

bebeklerin 3-6 aylık dönemlerinde emmeyi bırakma dönemleri oluyormuş. emzirmekten vazgeçmemek yarı uyur pozisyona getirip sessiz bir ortamda emzirmek gerekiyor. biz 3. ay sendromunu atlattık 1 hafta 10 gün sürüyor şimdi 6. ay sendromunu yaşıyoruz. ama pes etmeye niyetim yok.sende kararlı ol derim. bu arada bende çalışıyorum senin dediğin biberonu bilmiyorum ama nuby nin doğal dokunuş serisi var ben onu almıştım bire bir anne göğsü biberon başı anne göğsü gibi esniyor çekmeden gelmiyor ve biberon komple silikon hafif sıkarak beslenmeye yardım edebiliyosun kesinlikle tavsiye ederim umarım atlatırsın bu dönemi sakın vazgeçme

Bir de biberonun deliği mümkün olduğunca küçük olmalı. Ben hala yenidoğan biberonu kullanıyorum, benim göğsümden daha akıcı olmasın, kolaya alışmasın sıpam diye.

Benim bebeğim de 3 aylık ve ben de nubynin doğal dokunuş biberonunu kullanıyorum çok memnunum, çalışan, sütünü bırakmak zorunda kalan annelere tavsiye dederim

Benin kızım da 2.5 aylık ve biz de NUBY biberon kullanıyoruz... Gerek anne memesine benziyor oluşu gerekse ilerleyen dönemlerde değişik aparatları ile çok fonksiyonel kullanıma sahip olması nedeni ile muhteşem bir biberon...( Değişik başlıklarla kulplu biberon, suluk, pipetli biberon, kaşıklı biberon hatta normal bardak olarak kullanabiliyorsunuz) Biz hiç zorlanmıyoruz... meme ise meme, biberon ise biberon hiç sıkıntı yaşamadan emiyor bebeğim... Ve ileride kendi tutmaya başladığında sallamaya başlayacak.. tamamen silikon, yumuşak yapısı sayesinde kafasına falan değdiğinde canını yakmayacak:) Yere attığında deforme olmaycak:))))) Tavsiye ederim:))

kızlar bizimde 13.günümüz göğsümde uç olmadığından bebeğim mememi ememedi.göğüslerim çok şişti mecburen medela süt pompası aldık okadar iyi geldiki şimdi kızım hem sütümü içiyor hemde göğsümün acısı gitti.ama arada hazır mamada verıyorum

Sağın ama bir yandan da emzirin. Benim de göğsümün ucu yoktu. İlk günlerde zorlanıyor bebek ama annesinin memesine uygun emme tekniği geliştiriyor. Mutlaka alışır. Bebeğin alamayacağı meme ucu ancak tamamen içe dönük çukur meme ucudur. Onu bile silikon başlıkla alabilir. Yılmadan emzirmeyi deneyin.

benim bebeğimde 47 günlük. göğüs uçlarımdan dolayı sağdım ve biberonla besledim. şu aralarda memeyi emiyor ancak emerkenn çok sinirleniyor, ağlıyor, resmen beni parçalıyor. acaba biberonun rahatlığından mıı ??*

bnım de kızım 1 hafta fılan meeyı reddettı aa nuby nın anne gogsune benzeen bıberonunu kullanmıstık zorlamadm memeye.gece acıkmıstı hemen mmeyı verdım alıstı sonra yıne

ben oglumla aynı sorunu yaşıyorum 4aylık işe gitmek zorundayım uyanıkken emmiyo uykusunda alıyo cok üzülüyorum yaa kayınvalidem bakıo birazda mamaayı cok veriyo ek bişilerde veriyo bende yenidoğan biberonu kullanıyorum hatta biberona alışmasın diye kaşıkla akıyodum agzına artık gece emdiği kar diyorum cok üzülüyorum yaa

birde benim sagmayla sütüm cok az cıkıo ama oglumu doyuru cünkü gece uykusu cok güzel ac olunca hayatta uyumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…