• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bebeğini bakıcıya bırakan var mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

DeSu

Hayatımın baharı Sude'm
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
70
0
86
Diğer
çalışıyorum ve 7 aylık kızım var.bırakacak kimsem yok.zorunlu olarak bakıcıya bırakıcam.bebeğini bakıcıya bırakan anneler,nelerle karşılaştınız yazar mısınız? önlem almak istiyorum.

bende eylülde işe başlıyacağım..korkuyorum bakıcıya bırakmaktan ama mecburum...
benim teyzemin başına şöyle bir olay gelmişti bakıcı bebek durmuyo diye uyutmak için çocuğa ilaç veriyodu dikkat etmek lazım

allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin arkadaşlar benimkine allah izin verirse annem bakacak ama size tavsiyem referansı olan birini bulun yani tanıdık ya da tanıdık birinin bebeğini büyütmüş olsun öyle alelade birini bulmayın ya da eve ip kamera falan alıp koyun

birde ya düşürürse çocuğumu bana söylemezse diye korkuyorum...çünkü başa darbe alınca sara hastalığı olabiliyor..ya ne biliym ben pimpirikli olduğum için ...belkide rahat olmak lazım bilemiyorum ki

birde ya düşürürse çocuğumu bana söylemezse diye korkuyorum...çünkü başa darbe alınca sara hastalığı olabiliyor..ya ne biliym ben pimpirikli olduğum için ...belkide rahat olmak lazım bilemiyorum ki

sevgili meslektaşım bebeklerin tam 360 tane meleği olurmuş ve allahın izniyle bu melekler bebekleri korurmuş sen merak etme bişeycik olmaz

ben de ilaç olayını çok duydum.eşim kamera bırakalım diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.çıldırmaya beş kaldı.bu konuda deneyimi olan arkadaşlar ne olur deneyimlerinizi yazın.

canım forumun çocuk bakımı bölümüne bak istersen orada daha deneyimli anneler var burada genelde yeni doğum yapmış anneler yazışıyor bizler ve senin gibi

inciboncuk teşekkür ederim.söylediğin sayfaya baktım ve başka konularla ilgili bayağı bilgi aldım.:enbuyukkk:

inciboncuk teşekkür ederim.söylediğin sayfaya baktım ve başka konularla ilgili bayağı bilgi aldım.:enbuyukkk:

çalışıyorum ve 7 aylık kızım var.bırakacak kimsem yok.zorunlu olarak bakıcıya bırakıcam.bebeğini bakıcıya bırakan anneler,nelerle karşılaştınız yazar mısınız? önlem almak istiyorum.

bakıcı işi çok rüskli ya.

Aslında Anneanneye ya da Babaanneye emanet etmek en mantıklısı:)

"Bırakacak kimsem yok, zorunluyum" yazan konu sahibine onun elinde olmayan bir seçenek için "en matıklısı" demek için mi 1,5 sene önceki konuyu bulup çıkardınız?
Hayır ilginç yani merak ettim de :delphin:

Back