- 2 Nisan 2013
- 492
- 103
kızlar bebeğimi doğduğunda bakıcıya bırakmak zorunda olduğum için piskolojim bozuldu bırakmak istemiyorum ama mecburum çalışıyorum çalışma saatlerim sabah 9 akşam 6 cumartesi pazar tatil anem çalıştığı için bakamaz kayınvalidem kendi kızının torununa bakmayan birisi bakıcı tutacağımı duyunca bana ver parasını ben bakarım dedi.bana bırakın dedi . zoruma gitti birde tam kışın ortası 3 aylıkken bırakmak zorundayım getir götür kayınvaldeme hasta olacak yatağını arayacak birde kayınvaldemin komşu komşu gezme huyu vardır ve binasındaki komşuların çocuklarında daha 3 yaşında çocuklar öyle küfür ediyorki size anlatamam ortamı çok pis bir bina .kayıınvalidemi severim sorunumda yok ama kızının çocuguna 4aylıkken ağzına çikolata veren birisi bişiy olmaz deyip herşeyi veriyor ben yokken neler vericek kim bilir ama bakıcıda sanki ondan farklımı diyeceksiniz ama işte yemek temizlikte yapacak.. kayınvaldeme ben nasıl evimi temizle yemekte yap derim bana temizliğe gelen kadın var ona teklif etmeyi düşünüyorum ondan çok memnunum 3aylık bir bebe nasıl bırakılır aklım almıyor nolur bırakan varsa yardımcı olsun keşke 9.aya kadar sabredeceğimi aklım kesse 4ay bebğimle zaman geçirmiş olacağım ama şuan için ancak 3 ay diyebiliyorum