• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğini bademcik ameliyatı yaptıranlar acill yardım ....

esmerim27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
3
0
1
Kocaeli
mrhb aranıza yenı katıldım kızım 2.5 yaşında 15 gunde bır tonsilit geçırdığı için bademcık amelıatına karar verıldı yaptıran annelerın fıkırlerını almak ıstıyorum amelıyat sonrası nasıl gelısıyor süreç çok ağrı sızı yapıyormu

slm ben de yeniyim.benim kızkardeşim bademcik ameliyatı oldu.ilkokuldaydı ameliyattan sonra çok zorlandı, yürürken bile pat düşüyodu, ama kendini topladıktan sonra gelişimi hızlandı.kolay kolay hastalanmaz artık.

Canım Merhaba, benim kızımda da aynı sorunlar vardı. ancak doktorumuz 3 yaşına kadar beklememizi önerdi. 3 yaşında yaptırdık ameliyatını. tabi yapacak olan doktorun el becerisi de çok önemli bu durumda.
çünkü ameliyattan çıkar çıkmaz dondurma ve soğuk içecekleri içmesi gerekir. kızın bunu yapabilecek mi çok ağrısı olacak ve huysuz olacaktır. tam anlamıyla uyandıktan sonra bu yaklaşık 2-3 saat sürecektir.
11 günlük bir diyet dönemi var ona çok dikkat etmeniz gerekir.
ama yaptırdıktan sonra o ilaç dönemlerimiz bitti rabbime şükürler olsun. kurtulduk o kötü günlerden. kuzumun rengi bile sarımtıraktı. şimdi ise maşallah Allah yar ve yardımcınız olsun. şifa versin.
sıkıntılı gibi görünüyor aslında ancak çok basit bir ameliyat. yalnız yaş olarak ben iyice bi araştırın derim.
çocuğun gelişimini de ameliyattan sonra düzeliyor doğru.

çok teşekkür ederim arkadaşlar 1 ay içinde amelıyat olcak inşallah biran önce sağlığına kavuşur ...bebeğininde sağlığına kavuşmasına çok sevındım :))

aynı durumdayız, temmuz 2011 doğumlu kızım, haziranda ameliyat olacak, mecburen olacak, aslında daha erken bile olması gerekiyordu ama olmadı işte karışık orası biraz, umarım iyi geçer bende cevapları bekliyorum

zeynocum sanırım amelıatları aynı tarihlere denk gelıcek inşallah ikisininde iyi geçer sağlıklarına kavuşurlar mutlaka haberleşelim

evet kesin bir tarih veremiyorum çünkü ateşlenmesini beklicez ve ateşi bitiminden bir hafta sonra olması lazım ameliyatı kan değerleri normale dönünde, ancak eşiminde 20 günlük şehirdışına çıkması lazım iş için o yüzden eğer o tarihe gelirse öbür ateşi beklememeiz gerekecek, inşallah hiç gelmez ateş tabi ama iki yıldır yaşadığımız için biz bu durumu çok umutlanmak istemiyorum tabiki, bizim pfapa sendromu, yani 21-25 gündebir 5 gün süren 40 derece üstü ve kriptik tonsilitimiz var, ameliyatla düzelme şansı yüzde yetmiş, inşallah o yüzdenin içerisine gireriz diye dua ediyoruz neyapalım

Benimde 6 yasinda bir oglum var .ve cok sık bagdemcik enfeksiyonu geciriyor perisan oldu cocuk bende bu ay aldirmayi dusunuyorum ama hastane ve doktor konusunda karar veremiyorum.onerebileceginiz bir hastane varmi acaba.

Merhaba çok geçmiş olsun konu eski ama sormak istiyorum ameliyat ve sonrası nasıl geçti benim oğlumda bu hafta ameliyat olucak 7 yaşında bilgi verirmisiniz lütfen.

Back
X