- Konu Sahibi zencefil16
-
canım bende bebeğim 6 aylıkken emar çektirdim fakat hiçbirsorunla karşılaşmadım...ama tekrardan beli için emar çekilmesi gerekiyor..bu defa çok korkuyorum neden bilmiyorumm..o yüzden bu zamana kadar emarını çektiremedim bebeğimin..farklı doktorlara götürmeyi düşünüyorum..belki emar gerekmez
cnm bız atarax ı kulandık bızede ıse yaramadı zaten o uyku ılacı degıl yan etkkısı olarak uyku yapıyor tabı aneztesı hos degıl am agercekten makıne o kadar gurultukı uyanmaması cok zor mecbur aneztesı yapılıyor..
size mr niye verilmişti..sonuc aldınız mı
anesteziye gerek yok canım... dr ilaç hazırlıyor eczaneden yaptırıyorsun onu bebeğine içiriyosun 10 dk içinde uyuyor...
benim kızım cerebral palsi hastası...senede 5-6 kez bu şekilde uyutup çeşitli testler mr rontgen vb çekiliyor...
hiç sorunla karşılaşmadık ki benim kızımın beyni normal çocuklarınkinden farklı...
o yüzden korkmanıza gerek yok... geçmiş olsun...
Benim bebeğimin de kuyruk sokumunda çukur vardı. Kalça çıkıklığı için ultrason çektirdiğimizde ultrason ile bakılmıştı...arkadaşlar bebeğimin kuuyruk sokumunda bi çukur var ve mr çekilmesi gerekiyo. doktor anestezi verilmesi gerektiğini söyledi ama anestezi uzmanı solunum durması olursa mr sırasında müdahele edilemeyeceği için pek tavsiye etmedi. mr çeken kişiler ise bebeğe uyku ilacı vererek uyuttuklarını söyledi? siz bebeğinize bu yöntemlerle mr çekitrdiniz mi hiç ve bi sorunla karşılaştınız mı? bu arada bebeğim 10 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?