Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef uykuya cok direniyo ve elde carsafta uyuyo besikte uyusa sallanarak onada raziyiz ama ondada uyumuyo illa elde carsafata istiyo ama onda bile bazen zor yatiyo. Gecede saat basi uyaniyo emiyo öyle uyuyo. Bazen kalkiyo uyumuyo kac saatMerhaba 3aylik bebegim var uyku egitimi uyguluyorum cok faydasi okuyor, benimbebegim uyku sevmedigi icin mecbur kaldim eger bebeginiz uykuya duskunse kendi halinede birakabilirsiniz:))
Nasil birsey uyguladiniz birinden yardim alarak uzamanlar esiginde mi yoksa okuyup arastirarak tek basiniza miMerhaba 3aylik bebegim var uyku egitimi uyguluyorum cok faydasi okuyor, benimbebegim uyku sevmedigi icin mecbur kaldim eger bebeginiz uykuya duskunse kendi halinede birakabilirsiniz:))
Hadi yaa benim bebegimda daha emeklemiyo . Egitimi verirsek insallah bozulmazBende 3 aylık varımo eğitimi verdim ama ne zaman emeklemeye başladı bittiİnşallah sizde işe yarar
Nasil bir egitim uyguladiniz . Kendiniz arastirip tek basiniza mi yoksa uzman yardimiyla miYaklasik 9 aylik iken verdim egitim. Suan 3 yasina yaklasiyor hala aksam 20.30da bayyy bayy yapar yatar.
Arastirarak uyguladim, uyku uykuyu getirir seklinde uyguluyorum benim size tavsiyem bebeginizin gece uykularini duzene sokun ilk once gece ne kadar guzel ve uzun uyursa uykuya alisir geceleri emzirmek yerine yatmadan sagin gogsunuzu biberonla verin yada mama verin gece bebeginiz uykusunu alsin uykuyu sevecektir o zaman, nacizane:)Nasil birsey uyguladiniz birinden yardim alarak uzamanlar esiginde mi yoksa okuyup arastirarak tek basiniza mi
Dönemsel değişim olur ama siz bir yıla yakın pes etmeden yapacaksınız!Bende 3 aylık varımo eğitimi verdim ama ne zaman emeklemeye başladı bittiİnşallah sizde işe yarar
Yaptım ama çok ağladığı için bıraktım maalesef ağlatmak bana göre değilDönemsel değişim olur ama siz bir yıla yakın pes etmeden yapacaksınız!
Bilemiyorum siz yapiyordunuz ama ben saat için yapmıştım kızım 3 yaşında hala beraber kitap okur uykuya dalariz.Yaptım ama çok ağladığı için bıraktım maalesef ağlatmak bana göre değil
Maşallah benım kızım şuan 11 aylık. Bende tekrar başlamayı düşünüyorum. Yardımda alarak en önemlisi ağlamadan inşallah başarılı olruuzBilemiyorum siz yapiyordunuz ama ben saat için yapmıştım kızım 3 yaşında hala beraber kitap okur uykuya dalariz.
Evet ağlamalı olana ben tahammül edemedim benim için 8.30 da yatması kafiydi. Zaten size guvendikce aşıyor yavru konuşa konuşa tek başına da dalmayı öğrenir inşallah... Hiç kasmayın siz saatte ısrarcı olun yeterMaşallah benım kızım şuan 11 aylık. Bende tekrar başlamayı düşünüyorum. Yardımda alarak en önemlisi ağlamadan inşallah başarılı olruuz
Destegim esimdi. Zor olan 2.ve 3. Gununo halletti.Nasil bir egitim uyguladiniz . Kendiniz arastirip tek basiniza mi yoksa uzman yardimiyla mi
Sağolun şuan kızım saat 9 da uyuyor o sıkıntı değil. Sıkıntı olan emerek uyuması . Emmeyi bırakınca onuda bırakacağımıza inanıyorum. Sağolun sizde yavruunuzu öpün benım için Allahım hayırlı ömürler versinEvet ağlamalı olana ben tahammül edemedim benim için 8.30 da yatması kafiydi. Zaten size guvendikce aşıyor yavru konuşa konuşa tek başına da dalmayı öğrenir inşallah... Hiç kasmayın siz saatte ısrarcı olun yeterkızınıza öpücükler huzurlu uykular
![]()
Biberon alıyor mu alıyorsa su icirseniz onunla ikna etmeye çalışsanız?Sağolun şuan kızım saat 9 da uyuyor o sıkıntı değil. Sıkıntı olan emerek uyuması . Emmeyi bırakınca onuda bırakacağımıza inanıyorum. Sağolun sizde yavruunuzu öpün benım için Allahım hayırlı ömürler versin
Maalesef bunuda denedim . Ama kızım asla kabul etmiyorBiberon alıyor mu alıyorsa su icirseniz onunla ikna etmeye çalışsanız?
Anladim benim kiz emerek uyumuyo malesef ve uykuya cok direniyor hic birsey fayda etmicek gibiDestegim esimdi. Zor olan 2.ve 3. Gununo halletti.
Sandalye yontemi uyguladik. Ama benim kizimin dogumundan gelen bir uyku rutini vardi. Her aksam yikar yaglar masajlar giydirir masalini okur iyi geceler diler emzirir yatirirdim. Aradan emzirmeyi cikardim. Onun yerine yanina oturdum.
Bende arastiriyorum baya ama iste uygulayamiyirum o firsati vermiyo baya uykuya direnen bebek. Ve gece zatwn duzene girse bana oda yeter saat basi uyanma onuda benide yoruyo. Emmeyi zaten gündüz hiç düzgün yapmiyo gecede her kalkmada veriyorum anca öyle uyuyoArastirarak uyguladim, uyku uykuyu getirir seklinde uyguluyorum benim size tavsiyem bebeginizin gece uykularini duzene sokun ilk once gece ne kadar guzel ve uzun uyursa uykuya alisir geceleri emzirmek yerine yatmadan sagin gogsunuzu biberonla verin yada mama verin gece bebeginiz uykusunu alsin uykuyu sevecektir o zaman, nacizane:)