Merhaba iyi geceler öncelikle. Bende ıkı gündür düşünmekten okumaktan kendimi suçlamaktan kafayı yıyecegım. Bebeğim 9 aylık ve kafasında yamukluk var bu sebeple beyın cerrahına götürdüm eliyle muayene ettı ve beyın gelişiminde bi problem olmadığını istersek kaskla bu yamuklugu tedavı ettırebileceğimizi söyledi. Bu arada gittiğimiz doktor docentti. Bende bı doktora daha gotureyım dedim ve doçente götürdükten sonra bi özel hastanedeki op.dr dan randevu aldım. Benı korkuttu kafatasındaki suturlar kapanmış olabilir diyip tomografi cektırmemı söyledi bi yarım saat düşündüm çektirmek istemedim sonra Ya dediği çıkarsa deyıp cektırdım ve çok şükür ılk gittiğim doktorun dediği gibi h bişi yoktu . Boşuna çocuğuma radyasyon yüklendi o doktoru Allah’a havale edıyorum Eğerki bildiği halde yonlendırdıyse bizi. Kendime de oraya gittiğim için cok kızıyorum doçentten sokea profa gitmeliydim ama olan oldu ınsallah bişey olmaz cok pişman ve üzgünüm cok zararlıymış özellikle 5 yaş altında etkisi daha fazlaymış ağlayıp duruyorum okudukca allahım yavrularımızı korusun iyi doktorlarla karşılaştırsın