Bebek Beslenmesi bebeğine tekbaşına bakmaya korkan varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
kendime güvenim yok sanırım ve ben biraz fazla paniğim sizce bakabiliirmiyim 40 günlüğe kadar annem vardı ama gidecek elbet...

Yeni doğum yapdığım ilk günler bende tek başıma kalsam bakabilirmiyim diye korkmuşdum ya birşey olursa naaparım gibi korkularım vardı ama bebek bir kaç günlükken annemi gönderdim eşimle yanlız kaldık bakdım pek alada başımızda tecrübeli biri olmadan bakabiliyorum sonra yanlız kalmakdan korkmaz oldum ve bir bakdımki herkesden iyi bakıyorum eminimki yeni doğum yapmış ilk bebeği olan herkes böyle düşünüyordur ama bakabildiğini göreceksin

kendime güvenim yok sanırım ve ben biraz fazla paniğim sizce bakabiliirmiyim 40 günlüğe kadar annem vardı ama gidecek elbet...

CANIM BENDE ÇOK AMA ÇOK PANİK VE VESVELİ BİRİYİM ya bişey olursa diye 3 gün başında uyanık kaldığımı bilirim ama şimdi 7.5 aylık ve benim kaynanam 40 gün durdu sonra gitti ve gerçekten nasıl güzel baktım ve kimseye ihtiyaç duymadım şimdi nasılsın peki? ve şimdiki aklım olsa kaynanamı yada başkasını asla çağırmazdım neyse 2. doğumda kısmet çünkü 2 kafadan ses çıkması çocuğa daha çok zarar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…