Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
derinin annesi
Kayıtlı Üye
bebegınıze tahın verıyormusunuz?kac aydan sonra basladınız acaba.bız sımdı 10.5 aylık olduk.ogluma tahın vermek ıstıyorum ama zararı varmıdır yada kuvvetlı gelırmı acaba?
canım ben 7aylık oldugundan berıj verıorum hıcbı yan etkısı olmadı doktorada sordum verebılrsın dedı bısı olmaz ver
onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
ben tahin pekmezi 1 aydır falan o kahvaltısını yapsa bile bizi kahvaltı masasında
rahat bırakmadığı zamanlarda minik ekmeklere sürüp veriyorum
Bende başladım vermeye ama kahvaltıdan bir süre sonra oda seviyor tadını yiyor
bende veriyorum ara ara 7 aylıkken başladım dr. verebilirsin demişti
yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
ben de ilk şubat tatilinde verdim
hiçbir şekilde kahvaltı etmiyordu
köyde de kahvaltıda hep olur
ıhlamur içerken ekmek bandırıp tahin pekmez verdiyordum ben de
Batuhan & Bertuğ canlarım
Kayıtlı Üye
bende veriyorum çok seviyo pekmezide kahvaltısında muhakkak olur
Bende kafama göre 1 haftadır az az veriyordum artık 12 aylık olmak üzere ama günde 3-4 kez kaka yapmaya başladı sanırım yağdan oldu yine vermesemmi diye düşünüyorum
Almina ve Çınar ilkokula başladı! :)
Kayıtlı Üye
Benimkiler 18 aylık.Ben de sabahları 1-2 tatlı kaşığı veriyorum tahinpekmezi..Ancak çok tok tutuyor...
♥iki küçük sevdamm♥
Kayıtlı Üye
bende hem tahini hem pekmezi kullanıyorum oğlum 10.5 aylık 7.ayından beri kullanıyorum pekmezi kahvaltıda tahini gece uykudan önce kaşık mamasına ekliyorum