• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğine tahin-pekmez ya da sadece tahin veren var mı, arkadaşlar?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
bebegınıze tahın verıyormusunuz?kac aydan sonra basladınız acaba.bız sımdı 10.5 aylık olduk.ogluma tahın vermek ıstıyorum ama zararı varmıdır yada kuvvetlı gelırmı acaba?

canım ben 7aylık oldugundan berıj verıorum hıcbı yan etkısı olmadı doktorada sordum verebılrsın dedı bısı olmaz ver

ben tahin pekmezi 1 aydır falan o kahvaltısını yapsa bile bizi kahvaltı masasında
rahat bırakmadığı zamanlarda minik ekmeklere sürüp veriyorum

ben de ilk şubat tatilinde verdim
hiçbir şekilde kahvaltı etmiyordu
köyde de kahvaltıda hep olur
ıhlamur içerken ekmek bandırıp tahin pekmez verdiyordum ben de

Bende kafama göre 1 haftadır az az veriyordum artık 12 aylık olmak üzere ama günde 3-4 kez kaka yapmaya başladı sanırım yağdan oldu yine vermesemmi diye düşünüyorum

Benimkiler 18 aylık.Ben de sabahları 1-2 tatlı kaşığı veriyorum tahinpekmezi..Ancak çok tok tutuyor...

bende hem tahini hem pekmezi kullanıyorum oğlum 10.5 aylık 7.ayından beri kullanıyorum pekmezi kahvaltıda tahini gece uykudan önce kaşık mamasına ekliyorum

Back