hamileligimde mide yanmasından uyuyamazdım, belki igrenç gelecek ama mide içeriğimle bir iki kez yastıgı kirlettiğim oldu. küçük bebek ne yapsın.
önce kusardı ama kusmasına aglamazdı, şimdi kusunca da aglamaya başladı bizde olur ya hani mide asidi taaa bogazına kadar tahriş eder acaba öyle mi oldu diye düşüyorum.
10günlükken başlayan kusmasından beri oturtarak emziriyorum, emdikten sonra dik tutuyorum mümkün oldugunca dikkat etmelerime ragmen bu rahatsızlıkları oluyorsa hafif olmayabilir diye korkuyorum. kusan çocuklar için olan mama deneyeceğiz artık. acaba 2aylık bebege mide ilacı antiasit filan verirler mi ki
acaba bütün huzursuzlugumuzun gazımızın sancılarımızın uykusuzlugumuzun nedeni bu olabilir mi ki
medela aldım, süt artırıcıda vita malt içiyorum yani her yola başvurdum
ya kızlar gözüm korktu yazdıklarınızdan benim oğlum beş aylık sadece emiyordu gayet rahat ve sağlıklı bir bebekdi son iki haftadır ek gıda vermeye çalışıyorumelma suyu dışındaki her şeyi balgamlı bir şekilde çıkartıyor ama emerken bi problem yok gece de kusmuyor tabi bi ara mama vermeyi denedim fışkırtarak kustu haliyle süt tam yetmiyor kilo alımıda yavaşladı bu balgamlı kusmuk bi belirti olabilir mi ne yapmalıyım kaka günde beşken şimdi bir kere zor yapıyor
seslenmenıze gerek yok yazdım yorumu takıp edıyom ben ..:)reflü üsütmekten olmaz arkadasım, kar sana sesleniyorum:) kusma üsütmeden olabilir ama reflü apayrı bisi
canım dediğim gibi çok küçük az sabır.. drlar bilir ama reflü gibi geldi daha ek gıdaya geçilmeden bu kadar kusabiliyorsa eğertetkiklere gelince endoskopiye gerek yok.. mide filmi yeterli, bebeği bi makinenin altına yatırıyorlar sen elinde sırıngaylla ağzına kremsanti gibi bisi veriosun tadını seviyorlar sekerli bisi gibi..o onu yerken drlar izliyor yutkunmasına yemek borusu ve kapakcığın calısmasına bakıyorlar
seslenmenıze gerek yok yazdım yorumu takıp edıyom ben ..:)
ama ben reflunun usutmeden oldunu yada o sekılde bı beyanda bulundumu sanmıyorum..
bendede reflu var ve artık ne oldunu cok ıyı bılıyom sadece kusma sebebını reflu teshısıne baglamak ıcın erken dedım..ıkısınıde ayırt edebılcek kadar cocuk egıtımıne sahıbım ..
bir de buna çocuk cerrahisi mi bakıyor, çocuk hastalıkalrı doktoru bakmaz mı?
ameliyatlık durum varsa cerrahiye yönlendirirler sanırım. biz sanırım ilk başta çocuk doktoruna gitmemeiz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?