bebegınız 10 gunlukmu hoşgelmıs dunyaya dılerım saglıcakla buyutursun..
ama reflu demenız ıcın cok erken bebeklerde 1 yasına kadar olması rastlanıyo..az az sıksık besleyın..yatırıncada yan yatırın kı allah korusun..1 yasına dogru durumu duzelır zor surec ama gecıcek elbette sabırlı olun ..bıde henuz cok erken belkı usutmeye baglıda olabılır..yada sızın yedıklerınızden etkılene bılır dıkkatlı olun..bı sure takıp edın..dılerım en kısa zamanda duzelır..
reflü üsütmekten olmaz arkadasım, kar sana sesleniyorum:) kusma üsütmeden olabilir ama reflü apayrı bisi
canım dediğim gibi çok küçük az sabır.. drlar bilir ama reflü gibi geldi daha ek gıdaya geçilmeden bu kadar kusabiliyorsa eğertetkiklere gelince endoskopiye gerek yok.. mide filmi yeterli, bebeği bi makinenin altına yatırıyorlar sen elinde sırıngaylla ağzına kremsanti gibi bisi veriosun tadını seviyorlar sekerli bisi gibi..o onu yerken drlar izliyor yutkunmasına yemek borusu ve kapakcığın calısmasına bakıyorlar
biz o filmi iki kes çektirdik canım.. ilkinde drun söylediği yemek borusunun altında kapakcık var sen yerken yutarken acılır yutunce kapanır iste bizimkisi kapanmıyo doğal olarak yemekler daha ziyade boruda bekler ve dr dediği gibi kusmasından daha doğal bisi olamaz en ufak terslikte mide ters harekete geçiyour ve kusma baslıyor... kullandığımız ilaçlar mide asitini düzenleyici ilaclar yemekler midede durup sinsin diye...
suna da takıldım ben kabız demissin ya reflü teshisinden önce sebze meyve bol yediği halde hap kabızdı oğlum.. 3 kisi doğum yaptırır gibi ıkındıra ıkındıra kaka yaptırdık birkaç ay kadar.. hemoroid oldu o geçti tabi sonra... ama kabızlık yemeklerin çoğu kusuluyo.. midede arkadan gelip kaka yaptıracak kadar çok yemek yok.. yenisi gelip itene kadar midedeki setlesio ve cıkamıo... üzülme bizim ameliyat olma durumumuzda var crsmba hersey belli olacak çok gerginim
küçükken sizde de böylemiydi? rahatsızlık verici boyutta olmasa bende büyüyünce geçecek diye düşünürüm ama bebegim emmiyo. dün sabah 9buçukta emdi onuda kustu sonra taa ögleden sonra 5e kadar ne mama istedi ne de meme bugünde aynı sabah 10 da emdi sonra kaç kez emmek için memeye geldiyse hepsi sanki agzına kırmızı biber sürülmüş gibi kaçma ve aglamayla sonlandı. birinci ayında 1600gram alan kızım 2 ay kilo alımı yarı yarıya düğştü. aynı ay dogumlu arkadaşları kilo olarak 6000gramlardan bahsederken biz 4800deyiz. ilk 20 gün günde 60gram alıyordu şimdi ortalamaya vurumca 20 gram almış. bu kadar etkileyen bi kusmanın kabul edilmemesi gerekli, iki gündür oto koltugunda uyuyor yüksek diye rahat ediyor sanırım minik kuşum
canım aklıma geldikçe yazıyorum oğlum uyurken.. arada bakarım konuna
emmek istemezse çok zorlama, çare yok ek gıdanız yok henüz çünkü..mide almıyo napsınlar yazık.. acık emziriyim derken midedekinden de olmak var iyice aç kaldı diye üzülüyor o zaman insan...
ahmet marankir çiğ patates suyu diypr bi o kaldı denemediğimiz bakalım drdan sonra deneriz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?