• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğine oyun halısı alan var mı?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
ben bugun internetten sipariş verdim bi tane ama şüphelerim var. sizce işe yarıyor mu? bebek gelişimine katkıda bulunuyor mu?

Canım biz tiny love tekmele oyna almıştık 6 aya kadar kullanabildik 6 aydan sonra döne döne çıkıyordu ama içinde olduğu zamanlarda çok mutluydu kendi başına oynamayı öğrenmişti sayesinde

şimdi inceledim canım ama çok pahalı. çok güzel bir ürünmüş ama...

6 aya kadar kullanılıyosa gerek yok diye d üşünüyorum zaten döne döne nereye isterlerse gidiyor yumurcaklar

ben de almayı cok arzu etmiş ama pahalı diye almamıştım oyun halısı.
iyi ki de almamışım bizim kız pek yerinde durmuyordu.
bebğiniz sakinse kesin alın derim.

benim oğlan pek sakin değil ama bayılıyo oyuncaklara. yeğenimin var oyun halısı oğlumu içine koyunca nasıl mutlu oluyo. gerçi en fazla 10 dakka duruyo ama neyse... ayrıca internetten cok ucuza bulup sipariş verdim bakalım güzel çıkacakmı

bizde de tiny love tekmele oyna var kızım 4 aylıkken almıştık şuan 7 aylık hala oynuyor içinde döne döne çıkıyo ama artık içinden pişman değilim aldığım için güzel vakit geçiriyo içinde piraye

hangi siteden sipariş verdin canım ve kaç tl? bende düşünüyorum ama istediklerim pahalı

canım banada playskool'un oyun halısı hediye gelmişti ama içine filan girilmiyo resimli halı seklinde kenarında oyuncakları falan var benim kızım yüz üstü yatmayı sevmedigi için hiç sevmedi öylece duruyo benim bi işime yaramadı yani

hangi siteden sipariş verdin canım ve kaç tl? bende düşünüyorum ama istediklerim pahalı

hepsi buradadan. 34 tl ye geliyo sanırım. kraft marka. yorumları okudum herkes olumlu bişiler yazmış ama bakalım gorecez yarın elimde olur.

teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun :)

çok güzelmiş cnm ben görmüştüm bu modeli üstünde bukadar oyuncağı yoktu sanki sen kendindemi koydun oyuncak bide müziklimi bi tanıdığımıza hediye almayı düşünüyoruzda,güle güle oynasın bebeğin

çok güzelmiş cnm ben görmüştüm bu modeli üstünde bukadar oyuncağı yoktu sanki sen kendindemi koydun oyuncak bide müziklimi bi tanıdığımıza hediye almayı düşünüyoruzda,güle güle oynasın bebeğin

Ben de şimdi sitesinde baktım da,müzikli aparatı yok galiba,onu kendiniz mi taktınız,bir de oyuncaklar da fazla gibi geldi bana da???

canım o kadar oyuncağı yok. kendi oyuncakları minik olduğu için oğlumun oyuncaklarını taktım dokunması kolay olsun diye. müzik de yok. park yatağının müzikli ayıcığını takıyorum. halıda 2 oyuncak daha var. biri poşat gibi ses çıkaran şapka. oğlum ayaklarıyla tepiniyo ses çıktıkça seviniyo. güzel bir hediye olur aslında.

teşekkürler arkadaşlar. daha iyileri sizlerin olsun. normalde 100 TLden ucuza bişey yok ama bu bizim işimizi gördü. diğerlerinin pahalı olma sebebi üzerlerindeki pahalı oyuncaklar. ama biz kendi oyuncaklarımızı takıyoruz

Back