Bebeğine mama veren anneler , bebeğiniz hangi mamayı beğendi ?

engidi

prenses kizimin kardesi
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
573
0
biz aptamil aldık sevmedi onu. bu akşam da babamız milumil alıyo bide onu deniycez. siz hangisini veriyosunuz..

valla ilk aylarda sma yı tavsiye ediyor doktorlar 3.aydan sonra diğerlerini kuullanın diyorlar gerçi ben hala emziriyorum 15 aylık kızımı ama bilgi olsun diye yazdım

ben hem emziriyorum hem mama veriyorum.bizimkide aptamil içiyor.ama arada bir kusuyor.acaba beğenmiyor mu.pek mamada değiştirmek istemiyorum

ben aptamil veriyorum reflu oldugu icin de aptamilin reflü mamasindan veriyorum o biraz daha koyu oldugundan 6 olcek aticaksam 5 reflu 1 olcek normal mama katiyorum kusmasinda gozle gorulur bir azalma oldu ..

benm oğlm aptasml sevdşi fakat fena kabız oldu yavrum 1 aydr düzelmedi kestim bende...

cnm seninde mi kabız oldu bende aptamilin conformobl mamasını aldım sanki iyi geldi gibi ama evde mama kay nıyor şuanda benim APTAMıL 1 - APTAMıL AR (KUSMAMASI ıÇıN ıYı GELıYOR FAKAT KABIZ YAPTI GÜNDE 1 YADA 2 ÖĞÜN VERıYORUM - APTAMıL CONFORMOBL ( BUDA KABIZ VE GAZLI BEBEKLER ıÇıN ....... 3 mama var yani şuan kabız die conformbl geceleri kusmasın diye AR mama veriyorum

ya kızlar Allah kolaylık versin işiniz ne zormuş sabah şunu ver akşam şunu ver ben ilk doğduğunda sütüm gelene kadar verdim mama yani birkaç kez yinede emzirmek çok daha kolay.yalnız ben o zaman hangi mamayı alayım diye birkaç doktora sormuştum sma nın değerleri anne sütüne daha yakın cevabını almıştım ve başka bir doktorada aptamili sordum bebekler aptamili pek reddetmezler ancak şeker oranı diğer mamalara göre daha fazla olduğu için ilerde seni emmeyebilir demişti.yinede bilemem siz araştırın.

aptamil verıyorum.bebelac aldım pişman oldum hem cok sekerlı hem cok kıvamsız aynı su gıbı bebegımde sevmedı sırf fıyat farkından dolayı deneyım dıye almıstım ama oglum doymadı bıle.

X