• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğine kolonoskopi yaptıran var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

missselena

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
27
1
16
Gaziantep
arkadaşlar bir kaç gündür bebeğimin kakasında kanlı noktalar görüyorum. Doktor süt ve ardından yumurta diyetine başlattı ancak kanlı noktalar devam ediyor. şimdi bizi bir gastroentoloji uzmanına yönlendirecekmiş.. internetten araştırdığım kadarıyla kolooskopiden, biyopsiden falan bahsediyorlar.. bu tetkiklerden herhangi birini yaptıran var mı? kolonoskopi yetişkinlerde çok can yakan çok kötü bir yöntem gibi anlatılmış forumlarda.. bu yöntemin 3 aylık bebeğime nasıl uygulanacağını düşünmek bile istemiyorum:((( nolur cevap yazın size böyle bir şey yapıldıysa.. uytuyorlar mı?? nasıl oluyor:( yaptırmasam ne olur ki acaba...

Canım çok geçmiş olsun. Benim de bebeğim 7 aydır kabız ve haftaya yine doktora götürücem. Kolonoskopi hakkında sağdan soldan okuduğun şeylere kulak asma. İnşallah hiiiç gerek kalmaz ama mecbur bunu yaptıracaksan, bölgendeki en iyi özel hastanede yaptır canım. Eşimden biliyorum hafif bir uyuşturucu veriyorlar, uyku hali oluyormuş, izliyorsun fakat rüyada gibisin hiç hissetmiyorsun, diyordu. Sonra ayılıyor işte. Ama bazı devlet hastanesi ve onun gibi yoğun yerlerde uyuşturmadan yapılan uygulamaları duyuyoruz. Doktora iyice sor, uyuşacak mı, yanında olacak mıyım? vs. Belki tam uyuturlar, o zamanda narkoz öncesi biraz aç kalması istencek, meleğin kaç yaşında?

memeğim henüz 2,5 aylk:( off of inşallah gerek kalmaz yaa:( paylaşımın için çook teşekkür ederim.. küçücük bebeciğe nasıl o kamerayı sokacaklar nasıl uyutacakalar aklım almıyor.. çok düşünmemem de lazım çünkü sütüm gidecek stresten.. Allah herkese sağlıklı günler versin..

Back