Bebeğine kız deyip erkek çıkanlar ??

karcicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
565
12
Arkadaşlar bugün doktoruma gittim devlet hastanesine yoktu bende özele gittim 16.haftada %99 kız demişti dev.hast.doktorum, bugünde özeldeki kesin erkek dedi hatta p.pisini bile gösteriyor yanılma payı olabilirmi sizce şuan 19+3 üm hayalkırıklığı yaşadım açıkcası kendimi kıza o kadar hazırlamıştım ki herkese de söyledim..

cnm inan dr. %100 dese bile yani bırak %99 u diyorum,ne olucağı belli olmuyor.
bnm 5.ayda belli oldu,kilomdan dolayı öncesnde görülmedi.
ve bugüne dek 3 farklı dr.da kız dedi..
ama bazen birileri çkp erkek gelicek erkek demesi falan snirlerimi nasl bozuyor.
rüyamda 4-5 kere kız bebek gördüm.hepsi de yanı bebek ve bnm kızımdı yani.
yok göbeğin şöyle yok g*t*n böyle falan erkek olucak bilmem ne diyenleri bi kaşk su da boğasm geliyor.
eşim de erkek istiyor ama kıza da deli olucağını biliyorum.
hem ben kıza hazırladm kendimi,neler aldm neler yapıldı pembe pembe...
tabi evlat sonuçta,ayrmamak gerek.ama bnm tepkim çok bilmişlere!

sen en iyisi son ayına dek bekle alışveriş için.
ben yine birçok şeyini ortak renk aldm,öyle yaptm yaptrdm.
ne olacağı belli olmaz.

Son düzenleme:
Erkekte yanılma payı olmuyor diye biliyorum gerçi kordonu pipisi sanmışta olabilir kendi doktoruna gidince öğrenirsin

Banada 14. haftada kız dediler sonra erkek çıktı insan affallıyor biz eşimle kız istedik nasip erkekmiş ama hep hayırlıysa erkek olsun dedim Allah'ın istediği böylemiş zor alıştım :)) ama hep yanılıyorlar.

alışverişi 8.aya planladım zaten ve pembe mavi değilde beyaz sarı düşünüyorum ki çünkü yaşım ileri peşpeşe düşünüyorum ben 2.de kullansın diye ne olursa

bende şuan o alışma safhasındayım dünden beri Allahım affetsin böyle düşündüüm için ama ne bilim kız bebek çok severdim 20.haftada da yanılma olurmuki

alışverişi 8.aya planladım zaten ve pembe mavi değilde beyaz sarı düşünüyorum ki çünkü yaşım ileri peşpeşe düşünüyorum ben 2.de kullansın diye ne olursa

iyi düşünmüşsün cnm.bnm yaş daha 22 ve bir tane daha düşünmüyorum.çünkü çok zahmetli geçti gebeliğim.
evliliğimi tadamadım hemen 3.ayda gebe kaldm düşün.
ileri de ne olur,bir daha ister miyiz ya da kazara bişi falan olur nolur nolmaz diye bir çok şeyini ortak renk aldk,öyle yaptk.

Slm canim benim 6. Ayima kadar kiz dedi doktorum tabi 6.ayda sonra genis capli ultrosona gonderdi ordaki doktor erkek bebek cinsiyetini biliyosundur diye o kadar emin soyledi yo kiz deyince tekrar tekrar bakti ve yuzde 90 erkek dedi pipisini diye gosterdi evet cok benziyordu yedinci ayda doktoruma soyledim o yuzde 90 diyorsa bende yuzde 100 kiz diyorum dedi suan sekizinci ayimdayim ve cok aradayim kizmi erkekmi hic emin degilim doktorum hala kiz diyor ama ben hamileligimden beri hep erkek hissediyorum dogunca gorucem artik.

Canim 5. Ayima kadar dr kiz dedi kalkti sonra erkek dedi kiza cok hazirlamistm 2 ayri dr.a daha gittim kesin erkek dediler pipisini gosterdiler erkekte pipi gec gorunebiliyo sanirim ama erkek dedikten sonra yanilma pek olmuyor 19 haftadan sonra... basta sok oldum cok hazirlanmistik ama simdi cok alistim erkege Allah hayirli olani versin hepimize :)

Cok ilginc 14. Hafta falan olsa doktorlar yanilir derimde bu kadar ileri haftada 2 sinin ayri cinsiyet soylemesi cok enteresan acaba baska bir doktora daha mi gorunsen

merhaba kaçıncı haftada erkek dediler dr un iyi bir doktormuydu yoksa rasgeler arada gittiğin bir doktormuydu bide belirtilerinden bahsedermisin

benimde 16 . haftada kız denildi 20 hafta 4 boyutlu usg de erkek çıktı ama benim ilk bebeğim farketmez sağlıklı olsunda

erken inanmışsın canım 16da öğrenileni pek ciddiye almaman lazımdı. doktorlara bakma onlar söyler. onun da %99 demesi yanlış. bana 16da devlette doktor erkeğe benziyor ama kesin değil dedi ben de bekledim. daha sonra doğum yapacağım özel hastaneye karar verdim 17nin sonlarıydı %99 kız dedi. ona bile inanmadım emin misiniz dedim evet dedi. yine de bekledim diğer ay muyanemde yine sordum hala kız mı diye. ona da evet diyince artık o zaman inandım. yani iyice beklemekte fayda var.

hem ne farkeder kız erkek. üzülmen doğru değil. merak etme bu duruma da hemen alışırsın.

banada buradaki devlet hastanesindeki doktor kız dedi ama kendi doktoruma görünmeden inanmak istemiyorum. Herhalde 8. ay olmadan bişey almayacam ben. Yanılma olabiliyor çünkü.

arkadaşlar bende 14.haftadayım.doktor henüz net bişey sölemek için erken dedi ama kıza benziyo dedi.ben de kızda yanılma olmaz diye düşündüm.okuyunca yazılanları kafam çorba oldu.çünkü hemen alıştım bu fikre ve kızım diye sevmeye başladım???

Sonuç ne oldu çok merak ettim

canım emin ol ennnn önemlisi sağlıklı olması. kız erkek doğduktan sonra hangisini istersen iste hiç fark olmuyor kendi parçan oluyor ve onu deli gibi seviyorsun kendinden çok. tebrik ediyorumm sağlıkla nalı babalı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…