• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğine kayınbabasının ismini katan varmı ?

ben hep eymen istiyordum kaynbabamn adı sefa eşimde isteynce sefa eymen olsamı dedimde pişman oldum sanki

ben hep eymen istiyordum kaynbabamn adı sefa eşimde isteynce sefa eymen olsamı dedimde pişman oldum sanki
bence ikisi güzel olmuş. Zaten biz de hep salih diyoruz. Siz de muhtemelen sefayi çok kullanmazsınız. Hurafe mi bilmem ama erkek çocuğuna sefa adını koyarsan peşine kız gelir, merve koyarsan da peşine erkek gelir derler :)

bence ikisi güzel olmuş. Zaten biz de hep salih diyoruz. Siz de muhtemelen sefayi çok kullanmazsınız. Hurafe mi bilmem ama erkek çocuğuna sefa adını koyarsan peşine kız gelir, merve koyarsan da peşine erkek gelir derler :)
ilk kez duydum :) ama eminimki bizde hep sefa derler ikinci isim pek kullanılmıyor. eymende öylece kalır :)

ilk kez duydum :) ama eminimki bizde hep sefa derler ikinci isim pek kullanılmıyor. eymende öylece kalır :)

içine sinmeyecekse koyma canım ya. Tabi haberleri varsa artık değiştirmem ayıp olur...

kimse söylemeden kendi isteğimle kayınpederimin ismini koydum.ikinci isimde ekledim yanına büyüyünce hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullansın

Yasayan birisinin adını koymak, üstelik ailede aynı isim varsa bana cok sacma geliyor. Kac yasina gelmis insanlar, artık isimleri bile demode oluyor cogunun ben neden koyayım. Mümkünü yoktu öyle bir seyin benim icinde. Istemiyorsanız sizi de kimse zorlayamaz.

Yasayan birisinin adını koymak, üstelik ailede aynı isim varsa bana cok sacma geliyor. Kac yasina gelmis insanlar, artık isimleri bile demode oluyor cogunun ben neden koyayım. Mümkünü yoktu öyle bir seyin benim icinde. Istemiyorsanız sizi de kimse zorlayamaz.
arada kalıyorum yaşıyor ilk torun olacak. eşimi kırmak istemiorum ama koymakda istemiyorum

Bir tanıdığımız 2 çocugunun ön adına da koydu. :skandal:Hatta eşinin adı da aynı. :)

Valla isim kıtlığı varmış gibi anne baba adı diyorlar ya.. Sinir oluyorum.. Gerçekten çokk saçma.. Bizim sülalede aynı isimde olan çok o sebepten numaralandırılmışlar. Çok komikk yaaa çok hem de :D isimler demode.. Sülalede ton ton aynı isim... Mantık dışı valla.. Benim doğuracağım çocuğun adını koymakta başkasının hakkı değil yanii

Back