Premature Bebekler Bebeğine hidrops ve fetal anemi teşhisi konulan anneler var mı ?? :((

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Nihal1017

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
1
0
39
Merhaba; 1 ay önce 29 haftalık bebeğime hidrops ve fetal anemi teşhisi konuldu. Hafsa sultan hastanesinde kan nakli yapıldı bebeğime karnımda iken. Nakil sonrası bebeğim kaldıramadı ve kalbi durdu Allah kimseye böle acılar yaşatmasın.Böyle bi durumla karşılaşan var mı ???? (

Allah sabır versin arkadaşım cok zor.bende 29 haftalıkken aynı sorunla sezeryenle doğum yaptım.kan naklinin sağlıklı sonuc vermeyeceğinden bebeği almam8z gerekiyor demişti doktorumuz..bebegim tam 12 ay küvezde kaldı bu süre icerisinde cok sorunlar yasadık.sonuc olarak bebeğim şuan yanımda ara ara hala oksijen desteği alıyor bugünümüze şükürler olsun..allah sanada bir daha bu acıyı yaşatmasın.

18.08.2016 tarihinde Aynı teşhis benim bebeğime de kondu. Su toplayan yığın bölge karın olduğu için gebeliği sonlandırmayıp anemiyi çözmek için göbek kordonundan şu anA kadar 3 kez kan verildi,operasyonu özgür deren hoca yaptı.bu arada çıkan tahlillerde bir sebep bulunamadı şu an 26 haftalık hamileyim. Ne olucak kesin ve net bir bilgim yok

06 ekimde 31 haftalık Doğum yaptım,bebeğe doğar doğmaz kan verildi cigğerlerinden su çekildi tekrar doldu dr lar 4-5 saat yaşatıp daha fazla eziyet çekmemesi için makineleri kapattılar.bebeğimi maalesef doğduğu gün kayıp ettim,ama çocuk dr ları kalp odacıkları ciğerleri birçok organında hidrops olduğunu bebeğimin sağlıklı doğma ihtimali nin olmadığını söylediler.Özgür Deren hoca bebeğe 6 kez kan verdi tam 8 hafta günüm gecem umutla bekleyerek geçti.bu kadar umutsuz bir tablo da tedavi gerekir miydi hakikaten bilemiyorum.Allah kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin

Rabbim herkese yardim etsin benim 2 bebgimi hidropstn kaybettm hidropstan sonra saglikli bi cocugunz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…