bende aynı durumdayım canım emzirmelerin arasında süre bırakmadığı için göğüslerin dolmasına izin vermiyor bende bu arada mama veriyorum , bu zaman zarfındada öğüslerim dolmuş oluyor , çokmu iştahlı yoksa sütmü yetmiyor anlayamadım, sürekli değil ama günde 1 biberon kadar veriyorum şmdilik geri kalanda sütüm yetiyor.kızlar bebeğim 23 günlük
sütüm yetmiyor emziriyorum doymuyor o yüzden memeden ayrılmıyor
ayrılmayınca süt birikmesi için zaman geçmiyo dr emzirmelerin arasında 1 saat olsun dedi ama ne mümkün
memeden ayrılınca ağlıyor hiç durmuyor mecburen mama veriyorum
mama 2 saat rahat ettiriyo oğlumu
2 saatede süt birikiyo emiyo doyuyo yine biraz tok duruyo böyle böyle günde 3 kez veriyorum mama
dr a söleyince mama verme deyip çıkıyo işin içinden bnde biliyorum vermemem gerektiğini ama ne yapayım
bnm durumumda olan anneler var mı acaba ?
siz neler yapıyorsunuz sizin dr larınız ne diyor ?
canım ben varım malesef ki sütüm yetmiyor bebeğime. önce her zaman meme emziriyorum doymazsa mama veriyorum. 33 günlüğüz ve yaklaşık 200-300 ml içiyor mama günde 4-5 biberon veriyorum. humana steel tea içtim, herseyi yaptım ama sütüm artmıyor yapısal sanırım bazen naparsan yap olmayınca olmuyor. şükrediyorum ki bebeğim mamayı reddetmedi aptamil 1 veriyorum ben.
bende aynı durumdayım canım emzirmelerin arasında süre bırakmadığı için göğüslerin dolmasına izin vermiyor bende bu arada mama veriyorum , bu zaman zarfındada öğüslerim dolmuş oluyor , çokmu iştahlı yoksa sütmü yetmiyor anlayamadım, sürekli değil ama günde 1 biberon kadar veriyorum şmdilik geri kalanda sütüm yetiyor.
bnmde içmediğim şey kalmadı ama nedense çoğalmıyo başkasıda bu durumu anlamıyo
bn aptamil pre veriyorum 0-6 ay arası yazıyo üstünde
dr a sordun mu hiç ?
kaç kg şimdi senn bebişin
canım ben varım malesef ki sütüm yetmiyor bebeğime. önce her zaman meme emziriyorum doymazsa mama veriyorum. 33 günlüğüz ve yaklaşık 200-300 ml içiyor mama günde 4-5 biberon veriyorum. humana steel tea içtim, herseyi yaptım ama sütüm artmıyor yapısal sanırım bazen naparsan yap olmayınca olmuyor. şükrediyorum ki bebeğim mamayı reddetmedi aptamil 1 veriyorum ben.
selam kızlar benım bebğim 8 gun sonra 3. ayını doldurucak ben ılk dogdugu zamandan ıtıbaren mama verdım ılk zamanlar sütüm azdı ama sımdı arttı ınanın memeyı bırakır dıyorlardı benım bebeğim mamayı bıraktı gunde 60ml bıle ıcmıyor memeye düştü hiç korkmayın ılk zamanlar verın cocuk ac kalmasın herkesın bebişine allahım saglık versın
bende aynı durumdayım canım emzirmelerin arasında süre bırakmadığı için göğüslerin dolmasına izin vermiyor bende bu arada mama veriyorum , bu zaman zarfındada öğüslerim dolmuş oluyor , çokmu iştahlı yoksa sütmü yetmiyor anlayamadım, sürekli değil ama günde 1 biberon kadar veriyorum şmdilik geri kalanda sütüm yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?