Bebegine havyar veren varmi ?(16 ay)

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
847
393
53
Merhaba arkadaşlar bebegine göl baligi ve havyar ve ciğeri yediren varmi bir zararı olurmu bileniniz varmı acaba ben havyar buz kalıplarına koyup dondurdum ve arada corbalarina koymayı düşünüyorum doktora gitmemize daha var o yüzden bunun için sırf gidip sormaktansa burada kullanan veren varmi nasıl veriyor bilgi edinmek istedim et balık kolay kolay yemiyor ancak kızartma şeklinde birde çorba içinde yedirebiliyorum

Yani 16 aylık bebeğin havyar yemesi çokta önemli değil gibi geliyor bana benim kızımda çok balık yemez balık yağı veriyorum değerleride gayet iyi.

Yani 16 aylık bebeğin havyar yemesi çokta önemli değil gibi geliyor bana benim kızımda çok balık yemez balık yağı veriyorum değerleride gayet iyi.
Özel olarak almıyoruz besin değeri olarak oldukça iyi o yüzden kullanmak istedim ve bilmediğim bir zararı olurmu ağır gelirmi merak ettim

Havyarı ben bile yemiyorum çocuğuma yedirmek bu zamana kadar aklıma gelen bir fikir olmamıştı o kadar zenginleşmedik henüz

Sizin havyar dediğiniz nedir , havyar çünkü dondurulmaz. yüksek miktarda tuz içerir bebeğe ağır gelebilir.

kirmizi havyar mi? sushilerin ustunde de kullanilan? abartmadan corbalarina karistirabilirsiniz. benim oglum cok seviyor.

2 yaş sonrası vermiştim ben sorun olmamıştı ama hiç sevmemişti balığı çok sevmesine rağmen

2 yaş sonrası vermiştim ben sorun olmamıştı ama hiç sevmemişti balığı çok sevmesine rağmen
Ben corbalarina koyuyorum birde unlu yumurtayla karıştırıp tavada pisirince seviyor balık sevmez mesela ama acaba bir sakıncası olurmu diye merak ettim

Ben corbalarina koyuyorum birde unlu yumurtayla karıştırıp tavada pisirince seviyor balık sevmez mesela ama acaba bir sakıncası olurmu diye merak ettim
Bence küçük küçük deneme yapabilirsiniz ağır gelirse zaten tepki verir. Osman gönülal ek gıda başlangıcından sonra tek yasak besin bal diyor 1 yaşa kadar her şeyi verebilirsiniz diyor. Havyarda ağır metal içermiyorsa ufak ufak denenebilir dediğiniz gibi çok besleyici bir şey hele birde sevdiyse mahrum bırakmamak lazım

kirmizi havyar mi? sushilerin ustunde de kullanilan? abartmadan corbalarina karistirabilirsiniz. benim oglum cok seviyor.
O sanırım somondan elde ediliyor benim kullandığım turna ve sazan balığı havyari yani göl balıkları benimkide sevdi

Kullandım bir kaç kez ve sorun yaşamadım ozaman devam edeyim ben kullanmaya haftada 1-2 kez kullansam yine yeter

Havyarı ben bile yemiyorum çocuğuma yedirmek bu zamana kadar aklıma gelen bir fikir olmamıştı o kadar zenginleşmedik henüz
zenginlikten değil dedesi balık tutmaya gidiyor e havyar çıkıncaya bize getiriyor bedava olduğu için

Dedesinin getirdiği tuzlu mu peki çok? Rus arkadaşım getirmişti çok tuzluydu. Sushide yediğim de. Doğal hali mi tuzlu, ekleniyor mu bilmiyorum. Nasıl?

Turnayı bilmiyorum da, sazanlarda cıva oluyor diye okumuştum bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…