Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar kızım 8 aylık. kilo alımımız yetersiz diye doktor içerse FORTİMEL enerji içeceğinden deneyelim dedi.
merak ediyorum. hiç aranızda kullanan marmı? faydası oldu mu?
cnm bu fortimel bebekler için mi?ilk kez duydum..
benim bbeğiminde kilo alımı durdu hatta zayıfladı.ek gıdayada alışamadı.6 aylık oğlum bu arada.
kaç kilo yavrun?
canım benim büyük kızım zayıf ve kilo alamıyordu.gerçi hala öyle 3 4 kilo eksik yaşıtlarına göre.. bizede doktorumuz vermişdi fortini diye meyveli sütler.heyet raporuyla birlikde verince eczaneden ücretsiz almışdık fakat kızıma içerememişdik.görümceme ve yegenime vermişdim ishal yapmışdı diye hatırlıyorum..
cnm bu fortimel bebekler için mi?ilk kez duydum..
benim bbeğiminde kilo alımı durdu hatta zayıfladı.ek gıdayada alışamadı.6 aylık oğlum bu arada.
kaç kilo yavrun?
valla fortimel'in kutusunun üzerinde 6 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir yazıyor ama doktorumuz verdi bilmiyorum ki nasıl..
benim kızım 8 buçuk aylık kilosu 7.250 civarı. ek gidalara başladıktan sonra kilo alımı durdu. 3 aydır falan aynı kilosunda. hiç bir şekilde yemek yediremiyorum
çaresiz kaldım. herşeyden medet umar olduk valla..
canım benim büyük kızım zayıf ve kilo alamıyordu.gerçi hala öyle 3 4 kilo eksik yaşıtlarına göre.. bizede doktorumuz vermişdi fortini diye meyveli sütler.heyet raporuyla birlikde verince eczaneden ücretsiz almışdık fakat kızıma içerememişdik.görümceme ve yegenime vermişdim ishal yapmışdı diye hatırlıyorum..
bize de doktor önce iki tane l dene eğer içerse gel heyet raporu yazalım demişti. ama benim kızım hiçbirşey yeyip içmediği gibi onu da içmedi tabi. bugün tekrar kontrole götüreceğim bakalım ne diyecek..