• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğine beta glukan veren var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mirisa

❤❤❤
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
334
8
296
36
İstanbul
SLM KIZLAR;
Bugün tvde beta glukan diye bir bağışıklık artıcı reçetesiz satılan üstelik hiç bir yan etkisi olmayan vitamin gibi birşeyden bahsettiler bende biraz nette araştırdım hastalıklara hatta domuz gribine karşı çok kuvvetliymiş bağışıklığı artırıp vücudun direncini yükseltiyormuş ben bayram tatiline çıkıcam gittiğim yerde grip bulaşmasından çok korkuyorum bebeğime, oğlum 5,5 aylık kullanan varmı aranızda ben kullanabilirmiyim ? Birde kullanıyorsanız doktorunuzmu önerdi işe yarıyormu fiyatı ne kadar ?? tşk ederim şimdiden

ekmek mayasında üretilen bir bağışılık sistemini kuvvetlendirici ama sadece onu içeren bir ürün varmı bilmeme ben bir arar imuneks diye bir hap içmiştim yanlış hatırlamıyorsam onda vardı. ama bebekler için bir formu varmı bilmem ben kızıma içinde ekinezya mürver çinko c vit olan bir bağışıklık sitemini kuvvetlendirici bir şurup veriyorum ama benim kız 21 aylık seninki için bilemiyorum en iyisi dr.una sor

Back