• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinde Yumurta alerjisi olup kızamık aşısı yaptiran var mı?

Sevgihersey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
130
49
48
Merhaba anneler bebeğim de yumurta alerjisi.var sarısını yediriyordum tepki vermedi ama kanda sarısı 0.7 beyazı da 4.6 çıktı. Kızamık aşısı olurken damar yolu açılacak dedi doktor ve korktum. Bu şekilde aşı yaptiran oldu mu?

Yumurta alerjisi olan bebekleri hastahanede gözlem altında aşı yapıyorlar diye biliyorum.

Merhaba anneler bebeğim de yumurta alerjisi.var sarısını yediriyordum tepki vermedi ama kanda sarısı 0.7 beyazı da 4.6 çıktı. Kızamık aşısı olurken damar yolu açılacak dedi doktor ve korktum. Bu şekilde aşı yaptiran oldu mu?
Merhaba. Bebeğinize yaptırdınız mi aşıyı acaba? Netice nedir merak ettim.Ben de yaptiricam da bebeğime.

Benim bebeğimin de sarısına alerjisi vardı.Sağlık ocağındaki hemşire alerji olan bebeklere yapmıyoruz yaşına girince yapılır dedi.

Alerji durumunda tam teşekküllü bir hastanede, çocuk alerji polikliniğinde ve damar yolu açılarak yapılıyor. Kızım 1yaşını geçtikten sonra üniversite hastanesinde bu şekilde aşı yaptırdık. Aşı sonrası bir reaksiyon durumuna önlem olarak yaklaşık 2 saat kadar bekledik diye hatırlıyorum.

Back