Bebegim 4gundur bundan dolayi yogun bakimda lutfen bilgisi olan yazsin.bir duzelme yok
Merhaba , benim bebeğimde de aynı durum meydana geldi. Şu an sizin bebeğiniz nasıl bana Bilgi verirseniz çok sevinirimArkadaşlar konu çok eski ama lütfen bilgi verin nasıl bebekleriniz? Benim bebeğim de iki gün önce doğdu cigerlerinde sönme oluşmuş çok endiseliyim
Bebeğim hala hastanede yatıyor bugün 15 günlük oldu. Ciğerleri iyileşti çok şükür. Tüp takıldı cigerine ve 3 günde toparladı. Sonra iki hafta solunum cihazından ayırdılar. Tam iyileşti derken bugün tekrar solunum cihazına bağlandı. Menenjit olmuş bekliyoruz iyilesmesiniMerhaba , benim bebeğimde de aynı durum meydana geldi. Şu an sizin bebeğiniz nasıl bana Bilgi verirseniz çok sevinirim
İnşallah sağlıcakla biran önce yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Erken doğum mu olmuştu? Bizim de bugün 6. gün, tüp takılıp çıkartıldı. Doktorlar sadece zamana ihtiyacımız var diyorlar bekliyoruz.Bebeğim hala hastanede yatıyor bugün 15 günlük oldu. Ciğerleri iyileşti çok şükür. Tüp takıldı cigerine ve 3 günde toparladı. Sonra iki hafta solunum cihazından ayırdılar. Tam iyileşti derken bugün tekrar solunum cihazına bağlandı. Menenjit olmuş bekliyoruz iyilesmesini
Yok erken değil 38 haftalik neden oldu bilmiyoruz. Onu atlattı ama şuan dolaşım bozukluğu var durumu çok kotu dua edinİnşallah sağlıcakla biran önce yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Erken doğum mu olmuştu? Bizim de bugün 6. gün, tüp takılıp çıkartıldı. Doktorlar sadece zamana ihtiyacımız var diyorlar bekliyoruz.
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim ya Şafi adıyla şifa versin inşallah.Yok erken değil 38 haftalik neden oldu bilmiyoruz. Onu atlattı ama şuan dolaşım bozukluğu var durumu çok kotu dua edin
Yok erken değil 38 haftalik neden oldu bilmiyoruz. Onu atlattı ama şuan dolaşım bozukluğu var durumu çok kotu dua edin
Yok gayet saglikliydi. Yanımda kaldı uc saat. Ciğerlerini tedavi ederken çok fazla ufak cerrahi müdahale yaptılar enflasyon kaptı çocuk ondanlduÇok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ayrıntılı ultrasonda falan bir sorun görünmüş muydu hamileyken? Neden olmuş acaba dolasım problemi.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah sagligina kavuşur bebeginiz. Haberdar edin bizi.
Yok gayet saglikliydi. Yanımda kaldı uc saat. Ciğerlerini tedavi ederken çok fazla ufak cerrahi müdahale yaptılar enflasyon kaptı çocuk ondanldu
Elim ayağım titriyor yazamıyorum derdimiKıyamam ya inşallah düzelir
Kötü bir şey mi var?Elim ayağım titriyor yazamıyorum derdimi
Bebeğim in durumu çok kritik doktor herşeye hazırlıklı olun dedi. Nasıl dayanirim bu acıya bilmiyorumKötü bir şey mi var?
Allahım şifa versin çabucak iyileşsin güzel kuzucuk inşallah. Neden menenjit oldu ki?Bebeğim hala hastanede yatıyor bugün 15 günlük oldu. Ciğerleri iyileşti çok şükür. Tüp takıldı cigerine ve 3 günde toparladı. Sonra iki hafta solunum cihazından ayırdılar. Tam iyileşti derken bugün tekrar solunum cihazına bağlandı. Menenjit olmuş bekliyoruz iyilesmesini
Lütfen üzülmeyin sakin olun ona dualarınızı güzel enerjilerinizi yollayın lütfen/ Allahım şifa versin dua ediyorum şu an. İnşallah korktuğunuza uğratmaz rabbim, inşallah iyileşir hemen yavrunuz.Bebeğim in durumu çok kritik doktor herşeye hazırlıklı olun dedi. Nasıl dayanirim bu acıya bilmiyorum
Bilmiyoruz kanda ki enfeksiyon dan dedi doktorAllahım şifa versin çabucak iyileşsin güzel kuzucuk inşallah. Neden menenjit oldu ki?
Amin inşallahLütfen üzülmeyin sakin olun ona dualarınızı güzel enerjilerinizi yollayın lütfen/ Allahım şifa versin dua ediyorum şu an. İnşallah korktuğunuza uğratmaz rabbim, inşallah iyileşir hemen yavrunuz.
Lütfen korkmayın. Dua edelim hep beraber. Dua topiğine yazın ya da bdvye yazın isterseniz. Allahım onu size sağsalim kavuştursun inşallah:Bilmiyoruz kanda ki enfeksiyon dan dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?