• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinde vsd olanlar

bebekveanne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
1
0
1
29
Merhaba anneler benim bebeğim 5 aylik ve doğumdan itibaren kalbimizde 4 adet vsd yani delik mevcut bu şekilde coklu vsd si olan anneler var mi en büyük vsd 6,5mm diğerleri 3 er ve 4 mm civarında ilac kullandınız mı ameliyatmi dediler nolur yardımcı olurmusunuz çok kafaya takıyorum sürekli solunuma vs bakiyorum

Benim kızımda avsd vardı 4 aylıkken ameliyat olmuştu bazı delikler asd vsd kapanabiliyor bildiğim kadarıyla nerede takiplisiniz iyi bir dr bulun muhakkak kalp işacı başlandı mı

Merhaba benim bebeğim 11 aylık doğuştan 2 mm civarı asd ve 8 mm civarı vsd si vardı.4.ay kontrolümüzde doktor asd nin kapandığını söyledi ama vsd kapanmamıştı.Bir hafta önce vsd için kontrole gittik maalesef bir küçülme olmamış.Doktorumuz gelişimi iyi dedi ve çok şükür hipertansiyon olmadığı için 2 yaşına kadar 6 ayda bir kontrol edelim dedi.Bu süreçte bir küçülme yada kapanma olmazsa anjiyo yada ameliyat düşünmemiz gerekebilir dedi.Bebeğim doğduğundan beri çok araştırıyorum bizden daha büyük vsd si olan bebeklerde kapanma olmuş bende dua ediyorum hep inşallah bizimkide kapanır sizde ümitvar olun 3-4 vsd si olup kapanan kişilerde olmuş çünkü❤️

Merhaba benim bebeğim 11 aylık doğuştan 2 mm civarı asd ve 8 mm civarı vsd si vardı.4.ay kontrolümüzde doktor asd nin kapandığını söyledi ama vsd kapanmamıştı.Bir hafta önce vsd için kontrole gittik maalesef bir küçülme olmamış.Doktorumuz gelişimi iyi dedi ve çok şükür hipertansiyon olmadığı için 2 yaşına kadar 6 ayda bir kontrol edelim dedi.Bu süreçte bir küçülme yada kapanma olmazsa anjiyo yada ameliyat düşünmemiz gerekebilir dedi.Bebeğim doğduğundan beri çok araştırıyorum bizden daha büyük vsd si olan bebeklerde kapanma olmuş bende dua ediyorum hep inşallah bizimkide kapanır sizde ümitvar olun 3-4 vsd si olup kapanan kişilerde olmuş çünkü❤️
Merhaba benimde 20 günlük bebeğimde 5 mm civarı vsd var doktor ilaç başlayacakmış siz ilaç kullandınız mı?

Back